 Для бісквіта на форму 26 см вам знадобиться: - 120 г цукру, - 2 середніх яйця, - 100 мл рослинної олії , - 10 г розпушувача для тіста, - 8 г ванільного цукру, - щіпка солі, - 2 краплини зеленого харчового барвника, - 180 г борошна, - 125 мл молока. Усі інгредієнти по черзі одне з одним переміксерить. Готове тісто випікать 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. У готового холодного коржа обережно вибрать серединку, як на фото.  Пропитувать його не треба. Все буде і так дуже смачно і соковито!
Для крему: - 400 мл вершків 33-35%, - 200 г йогурту, - 120 г цукру, - 80 мл молока, - 10 г желатину, - 8 г ванільного цукру Спочатку розвести у молоці желатин. А потім усі інгредієнти переблендерить. Готовий крем вилити у підготовлений зелений корж. Щоб сформувати “углубление” для останнього верхнього шару з желе, потрібно скористатися мискою, обгорненою у харчову плівку. Кладемо її на наш білий ще не застигший крем і прижимаємо.
 Ставимо у холодильник до застигання. А тим часом готуємо червоне желе.
Для верхнього шару: - 100-200 мл червоного желе (у нас полуничне), - Шоколадні краплі для кісточок, або щось інше (у нас порізана жувальна цукерка).

Виймаємо з холодильника нашу основу, прибираємо обережно миску з харчовою плівкою і наливаємо туди повільно наше вже прохолодне червоне желе.

Зверху накидаємо туди кісточок і відправляємо у холодильник до повного застигання!

|