А наша єнотовидна киця образилася, коли ми всі поїхали з дому на ці три вихідні дні, і до неї лише раз в день приходила бабуся, щоб погодувати Голосно сварилася, не підходила, а зустріла з таким виразом морди і хвоста "приперлися до додому? Хо-ро-шо!" Хвіст підняла, розпушила і вийшла) було відчуття, що вона і дверима грюкнула
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
blago7b,Татьяна1982,Aurinko,mangust, дякуємо за компліменти) Авжеж вона трошки потовщала, з часу початку перебування у нас (стала важити 4 кг, а не 3,400кг ), але й і шерсті в неї вистачає. Доречі, минуло півтора тижні, як ми почали давати їй точну вагу корму, і вона більше не водить до миски кожні півгодини, призвичаїлася
Сегодня утром у кота за ушком обнаружила ранки, расчесал видимо, головой не трясет и когда мы дома не чешется, что это может быть Внутри ушки чистые Мужа постараюсь отправить к ветеринару
Svetik_1983, є така класна штука https://vetmarket.biz.ua/catalog/protiv ... kar_olkar/ З будь-якими ранами впорається Я її юзаю вже давно і завжди на усіх тваринах відмінний результат. Навіть коли одна козуля цвяхом распанахала собі ногу, рана була глибиною 3 см и довжиной 5 см, ця присипка добре допомогла. Думала, шити прийдеться, але обійшлося. Вранці й ввечері присипала - все затягнуло! Один недолик - смердюча.
Блох нет? У моей кошки такие расчесы за ушами были именно из за них.
_______________________________ Невозможно быть хорошим для всех и каждого… Если одних согреет тепло вашего сердца, то другие будут рады погреться у костра, на котором вас будут жечь.
Aphina,всего пересмотрела, блох нет и на боку еще ранку нашла, но засохшую Я думаю, а может ему корм не подходить, как раз стали давать для кастратов А напишите еще чем от блох обрабатывать лучше