MilaNik,яка заміна? яка може бути заміна Фредді? як той хлопчина, який зіграв його у фільмі, то зіграв він добре, але ж він не співак-композитор-автор пісень, а актор як їх можна порівнювати?
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
mangust,я готова прибирати сама (і люблю от розкладати і викидати речі у шафі - це для мене як медитація), а от готувати - ненавиджу в мене настрій псується від думки про кухню. А мої вже не хочуть їжі з місць громадського харчування - ходять мене дістають - то їм борщик, то їм ще щось ну от як людині, якій взагалі все одно що і коли їсти, дісталися гурмани, блін
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
MilaNik, даже не знала об этом, это же какой-то эмо, победитель американского талант-шоу?
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Последний раз редактировалось Dondurma 21 сен 2019 18:15, всего редактировалось 1 раз.
Протянуло шею,. даже чай пить больно . Но еще хуже, что пропал любимый кот, ему чуть больше года. Он заболел, приступ почечной колики, мы его начали лечить, он обиделся и не приходит уже 5 день.
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/