Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
Эния,я може сьогодні не доганяю, але що не так у фразі? Звільнення українців, серед яких кримчани, що знаходяться зараз у Криму і в Росії. До чого тут про націю кримчан? А нація запоріжці чи кияни теж є? Ну правда. Я не підтримую політику Зеленського і його офісу, але тут на мій погляд перебор. Написано кривовато, але зрозуміло ж. Так, треба було сказати, що на території окупованого Криму, але і без уточнення теж читається. При цьому я завжди за наголошення статусу регіону. А про привітання, то цілком можливо дипломатичні штуки. Саму розмову послухати нам ніколи не дадуть)))
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, це наш Головнокомандуючий. Які штучки? В нього повинна бути зрозуміла усім позиція. Яка позиція тут? Скорійше поза. Про окупований Крим скоро вже перестанемо й згадувати. Ах так, ми ж миримося. Тоді в розмові можна припустити смачний поцілунок у слухавку. Ну а шо. Треба ж задовольняти хубло.
А вона досі не зрозуміла? Він не пише тексти для ФБ, але така політика офісу. Обходити гострі кути і не назвати речі своїми іменами. Чому дивуєтесь, якщо це відбувається з моменту його обрання?
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Зе можна проклясти уже за те, що при ньому усяка наволоч типу королевської, лукаш, портнова почала відкривати рота. При Порошенкові ця шобла так файно виходила в вікно та стрілялася а зараз роти свої чорні відкривають, інші (заборонені) день народження сталіна урочисто святкують
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Я вчора ввімкнула, побачила щось у сіренькому гольфіку і перемкнула на Порошенко з ним новий рік і зустріла. Сьогодні прочитала текст промови і думаю - слава богу, що не зіпсувала собі свято отим побажання, щурячою мордою і противним голосом
що вже знає пан-авакян, що він не вліз в привітання від міністрів?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, мне пришлось слушать надеюсь мой год пройдет не так нервно, как эти последние 10минут уходящего года это были самые напряженные минуты нашего праздника Как по-разному одни и те же слова отражаются в людях, от восторженной улыбки до нервного сплевывания. И при этом ничего ж по сути не сказал.
Бо Зе мені б зіпсував настрій, а нащо воно мені треба до речі, як проводити аналогію, то минулоріч зі своїм виступом по г+г Зе був як нав'язлива коханка, що лізе в сім'ю, де є проблеми і таки ж влізла та моніка-хабалка
Мені є різниця кого дивитися і слухати напередодні нового року Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш
-- 01 янв 2020 15:04 --
Привітаємо з днем народження людину, яка напророчила багато років тому: Прийде час, коли один скаже: «Слава Україні! «, а мільйони відповідатимуть: «Героям слава!
Час прийшов - в бандерівцях значна частина українців (тут не треба плутати громадянство і самоідентифікацію), які вже без вагань щиро відповідають на гасло "Слава Україні!".
а чо це наш гарант путіна з Новим роком привітав, а про рідні ЗСУ забув? совпадєніє?
Тому, хто писав ту промову можна поаплодувати. Крім звичайного трешу (коли вже там у преЗедента побачать різницю в еміграції і заробітчанстві?) там ще й у дуже гарному тоні вималювалися жителі Донецька/Луганська, і у негативному інші. Воно не помітно на перший погляд, але на підсвідомість впливає. Пропагандисти знатні!
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
LIra,а что помешало не слушать? Слушать то, что раздражает или слушать Порошенко, что бы хоть кого, кроме Зеленского, это какие то крайности, как по мне. Можно мужа послушать, друзей, детей, музыку за пять минут до НГ Мы прекрасно встретили НГ без экрана и нервирующих лиц.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс