В этой теме делимся блюдами, которые мы приготовили. Приветствуются фото ваших кулинарных шедевров. Рецепты выкладываем сюда. Оформляйте рецепты в мастер-классы, присылайте в ЛС администратору, получайте медальки и публикацию в нашем интернет-журнале.
Девушки, не забывайте, что на форуме есть множество кулинарных тем, где можно обсудить конкретное блюдо/рецепт. Здесь мы делимся только тем, что приготовили. Пожалуйста, не оффтопим! Просматривайте темы различных подразделов Куховарим, с просьбами поделиться тем или иным рецептом обращайтесь в теме Ищу рецепт или Что приготовить из...?. И не забывайте о существовании поиска по форуму.
Elena1987, мое самое при самое любимое блюдо.... а я обедаю пюрешкой из пакетика и какими-то сосисками, т.к. на работу ничего не взяла, а есть захотелось безумно... рядом только Треш
А кто-то покупает сыр Здоровье в Варусе? Больше недели уже охочусь за ним. Где он обычно бывает? В холодильнике с упакованными товарами или на развес в сырном отделе?
я сьогодні так і снідала, і обідала) тільки таки смажила на оливковій олії. і сину сподобалося, він -мій домашній сирний конкурент. я і не думала, що йому смажений сир з черрі буде до вподоби. зрештою, і вівсяний млинець з сирною начинкою він теж полюбляє на сніданок як і мама :))
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Nochenyka, вівсяний млинець з сиром дуже ситний, ним навіть чоловік наїдається. і сиром смаженим син теж наївся, бо він на сніданок мало їсть, то для нього ті 3 великі шмата сиру з помідорами та шпінатом нормально зайшли)
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
shinshil, зранку. на 1 порцію 2 яйця+1ст л вівсяних пластівців (які ти любиш), сіль, трави, спеції за бажанням. дати 10хв постояти, потім як млинець виливаєш на сковорідку і 3хв дати підсмажитись. на одну половину млинця натерти сир (мені ліньки зранку терти,тому шматочками кладу ) другою половиною млинця закриваєш наче конверт і все, як сир розплавиться, то готовий. це десь не більше 5хв на смаження виходить.