И у меня x-woyz, уже третью зиму буду носить. Качество хорошее, мех на капюшоне приличный. При заказе можно советоваться за размер, но вообще они соответствуют сетке.
x-woyz в размер ...ну может на пол размера большимерит. Или "запас на свитер". Я свой продала - одела пару раз и не смогла ходить ... даже в мороз парилась в нем. Единственное, имхо, мех у них был, раньше по крайней мере , отвратительная перепаленная мочалка сшитая из кусков. У нью вери меха намного лучше качества .
-- 03 ноя 2016, 09:04 --
-P.S.- И еще мне не понравилось в x-woyz, что молния вшита волнами (шо гусеница )
Юлькин, у нас есть сп по X-Woyz. Неплохие куртки. Я в прошлом году в магазине купила за 2000 куртку. А потом заглянула в это СП, а там висит такая же только за 1200
Не могу найти сп , хелп
Уже нашла )
Последний раз редактировалось Юлькин 03 ноя 2016 10:58, всего редактировалось 1 раз.
Каріша,розумієш, якщо по грошах виходить більше за півтори штуки, то я не замовляю з сп, бо якщо прийде не той розмір, чи ще гірше брак, то куди я потім його подіну, тому в будь-якому разі таку недешеву річ буду купувати оффлайн з приміркою і прицільною перевіркою на брак. Це я так навесні придбала плащик джек вольфскін, він і на 6 є значно-значно дешевше , але з 6ки то дуже великий ризик на декілька тисяч.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, грн? 1,5 грн? Я намагаюся брати до 2тис за річ, лише за умовою знижки більш ніж 70% . Навіть той пух, що зараз в мене, коштував 98уе+% Мамі вийшли дві речі: одна 1600, а друга 1800. Те що дивилися їй тут за гроші до 4 тис - "сбежала с барабашова". Сама розумієшь що після якості пошиву ТАМ, брати до рук з дешевої тканини, дешевої фурнітури ...і за гороші більші ніж там можно придбати - настає "ступор" Можливо додатково замовити у посередника послугу перевірки речі, фото та відповідності розміру.
Каріша, так, я про грн. Дякую, якщо побачу значно дешевше, то може і дізнаюся про перевірку речі ще у Штатах. Але зазвичай ці зимові речі купуються по приницпу:"Блін, завтра -20, мені терміново потрібно тепла куртка"
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.