Я проходила навчання в Автошколі Магістраль у великому місті, і чесно кажучи, спочатку було трохи страшно. Багато машин, шум, складні розв’язки — все це давало відчуття, що вчишся одразу “по-дорослому”. Але саме це й допомогло швидше втягнутись. Інструктор усе пояснював спокійно, показував кілька разів, не підганяв, і з часом я почала почуватися впевнено навіть у годину пік. У маленькому місті, можливо, легше почати — менше руху, менше тиску. Але потім, коли виїжджаєш у велике місто, починається справжнє випробування. Тому для мене краще було одразу навчатися в умовах, максимально наближених до реальності. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Також за номером: 0675354644 Якщо є така автошкола, як Автошкола Магістраль, де дають підтримку, хорошу підготовку й спокійну атмосферу — тоді велике місто точно не проблема. Навпаки, це навіть плюс. Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018