Я проходила теорію очно в Автошколі Магістраль, хоча подруги вчилися онлайн, тому можу порівняти. Онлайн-формат справді зручний: можна вчитись у своєму ритмі, переглядати складні теми ще раз, не витрачаєш час на дорогу. Але в живих заняттях є велика перевага — пряме спілкування з викладачем. В аудиторії легше зосередитись, задати питання, одразу отримати відповідь, почути приклади з реального життя. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Телефон: 067 253 9161 Мені особисто допомагало те, що викладач пояснював просто, іноді з гумором, і це добре запам’ятовувалося. Атмосфера на заняттях теж грає роль — коли навколо інші учні, є більше мотивації не пропускати. Онлайн добре підходить тим, хто дисциплінований, але якщо потрібно живе пояснення і підтримка — тоді очний формат набагато ефективніший. Адрес: вулиця Варшавська, 193, Львів, Львівська область, 79061