У Запоріжжі продовжує збільшуватися кількість хворих на ГРВІ та грип. Це стосується і дітей. Епідемічний поріг серед запорізьких школярів поки не перевищено. Однак зростання захворюваності триває.
У зв'язку з цим міський голова Володимир Буряк прийняв рішення оголосити в школах Запоріжжя карантин. На думку міського голови, це необхідно для того, щоб припинити зростання захворюваності серед дітей.
- Ми могли б ще продовжити навчальний процес, адже епідемічний рівень ще не перевищений. Однак я вважаю це неправильним, адже це призведе лише до подальшого зростання захворюваності серед дітей. Після консультацій з медиками прийняв рішення призупинити з 7 лютого навчальний процес в школах, - зазначив Володимир Буряк.
В результаті міський голова підписав розпорядження, відповідно до якого в Запоріжжі з 7 лютого припиняється навчання в школах і позашкільних установах. Заняття припинені до особливого розпорядження. Фахівці відзначають, що рішення про відновлення навчального процесу буде прийняте в залежності від епідемічної ситуації, коли захворюваність піде на спад.
У дитячих садках, які продовжать роботу, повинні виконуватись всі передбачені протиепідемічні заходи. Департаменту культури і туризму міської ради доручено обмежити проведення культурно-масових заходів. Департаменту спорту, сім'ї та молоді - обмежити проведення навчально-тренувальних занять в ДЮСШ.
Владимир Буряк подписал распоряжение о приостановке учебного процесса в школах.
Эпидемический порог среди запорожских школьников пока не превышен, однако рост заболеваемости продолжается.
В связи со сложившейся ситуацией мэр принял решение объявить в школах Запорожья карантин. Так, с 7 февраля прекращается обучение в школах и внешкольных учреждениях. Занятия приостановлены до особого распоряжения.
В детских садах, которые продолжат работу, должны соблюдаться все противоэпидемические мероприятия, сообщили в пресс-службе горсовета.
источник https://www.ipnews.in.ua/news/zp/144317-mer-zaporozhya-ob-yavil-karantin-vo-vsekh-shkolakh
Сеструлька, родители возмутились конечно таким требованиям , поэтому администрация школы сказала, что пусть дети так выходят, без справок, но по классам пройдет медсестра, осмотрит детей для выявления больных.
_______________________________ Я-обычная ! Я-земная ! Я ЕДИНСТВЕННАЯ !!!...вот такая !!!!