Итак, Вы теперь родитель школьника! Поздравляем, отныне в Вашей жизни и в жизни Вашего новоиспеченного школяра грядут большие перемены Давайте делиться впечатлениями об этом важном этапе жизни
только наверно неудобно будет отдать/получить на новый год, прийдется библиотеке поднапрячься )))
Я так і подумала) Перший місяць будемо без підручників.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Дівчатка мами четвертокласників, як у вас проходить визначення і знайомство з новим класним керівником? У нас інформації нуль, вже у вересні дізнаємось напевно до кого потрапили.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Последний раз редактировалось Кіра 23 май 2020 12:35, всего редактировалось 1 раз.
мои дети читают быстро, но почему то у старшей нет способностей к математике, как бы быстро она не читала задания. Зато с языками всё хорошо и это лучше, чем математика. ИМХО
Кира писал(а):
Дівчатка четвертокласників, як у вас проходить визначення і знайомство з новим класним керівником? У нас інформації нуль, вже у вересні дізнаємось напевно до кого потрапили.
у нас тоже тишина
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Nesta, нам сказали учебники ориентировочно в августе сдавать. НО это не точно. Я думаю, что вполне логично в данной ситуации в сентябре
Татьяна1982 писал(а):
мои дети читают быстро, но почему то у старшей нет способностей к математике, как бы быстро она не читала задания. Зато с языками всё хорошо и это лучше, чем математика
у моего тоже самое. Вроде и с математикой не так чтобы плохо, но с языками реально намного лучше. Я расстраиваюсь из-за этого немного. Хотелось бы чтобы и с математикой было как с языками, тем более мальчик. А почему вы считаете, что лучше языки, чем математика? Может я успокоюсь и перестану доставать ребенка
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
А почему вы считаете, что лучше языки, чем математика? Может я успокоюсь и перестану доставать ребенка
Навіщо обирати, що краще чи ні? Усі різні - у когось математичні науки краще даються, у когось гуманітарні. У мого математика не задумуючись, а написати текст-розповідь трагедія. І це при мамі гуманітарії, що заробляє все життя текстами) Дитину в будь-якому випадку не треба діставати. Краще розвивати більше те, що подобається, ніж силувати тим, від чого нудить. Головне, щоб йому було добре!
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, я й не обираю щось краще. Хочу все й одразу . Трохи я написала не так, не те щоб я дістаю його. Я завжди перевіряю математику і якщо є помилки, я не просто їх виправляю, а вчу як це треба вирішувати. А після посту Татьяна 1982 подумала, може я даремно це роблю. Хочу щоб і з математикой було так добре, як з іноземними мовами. А твір мій гуманітарій (?) теж пише тяжко. Сьогодні виконував к.р. з укр мови. Потрібно було поетично описати картину української художниці. Йому було дууууже важко. Нет полета мысли
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Alissa F, я теж виправляю помилки і перевіряю) Це нормально. Має дитина хист до іноземних мов - це прекрасно! Може вчитель там такий гарний. В предмет треба закохатися інколи, щоб інтерес з'явився і розуміння, не завжди у самих здібностях проблема.
Alissa F писал(а):
Нет полета мысли
Це і в нас є) Лікуємо читанням, розвитком уяви і поповненням словникового запасу.
Кира, з вчителем німецької (в приватному Центрі) нам дуже пощастило, мій прямо закохався в німецьку. В школі теж учитель гарна, просто в Центр на німецьку почав ходити ще з 4-го класу, коли ще в школі не було цього предмета. І англ в нього добре, і вчителька йому дуже подобається, але не закохався в англ, як в німецьку. По матем учителька кричить цілими уроками (зі слів дитини), хоча молода і вигорання не повинно бути . Може в цьому і проблема. Ви праві
Alissa F, я найняла сину репетитора з математики. і вона прям душу з мене витрясає, що "запускати не можна, бо ЗНО з математики стало обов*язковим". а ми перейшли в мовну школу і з усієї паралелі 8 класів нас запихнули в... клас росток у нас проблема не стільки тотального нерозуміння математики, скільки відсутність концентрації уваги та посидючості. Син мені каже:"Мама, тренер вимагає від нас швидкого прийняття рішення на полі, тож я так і з математикою" Обличчя репетитора я передавати не буду
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Татьяна1982,Кира,аналогично. Не понимаю. НО попросила у учителя список рекомендованной литературы на лето. Так на меня мамаши накинулись. Типа списка нет, самое главное техника чтения. Куча лайков от других... короче я как всегда дурочка и "против всех" Я считаю если ребенку будет интересно читать техника чтения у него сама появится! В общем литературы мне не дали. Но еще есть время подожду. Может кто то здесь порекомендует что первоклашке почитать?. Мальчику.
Нам учитель предложила купить Хрестоматии, где будут собраны все рекомендованые тексты на лето. Заказали уже.