В преддверии выборов бородатый но актуальный анекдот: Вирішив Президент подивитися, як простий народ живе, загримувався, переодягнувся, пішов на бзар. Підходить до продавця м'яса: - Скільки кіло мняса коштує? - 150. - А чого так дорого? - Тому що у нас президент - мудак! Політик пішов, на наступний день приходить у костюмі, з охороною, до того ж продавця: - Здрастуйте. - Здрастуйте, Акакій Акакієвіч. - А по чому у Вас кіло м'яса? - 150. - А чого ж так дорого? - Я ж тобі, мудаку, ще вчора сказав!
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
ТЕСТ- "Ви та Ваш кандидат" Ви- любите прибіднятися, обожнюєте халяву і впевнені, що держава вам винна все і побільше, а ви їй нічого. Ваш кандидат- Тимошенко Ви- розумово відсталий і не взмозі відрізнити кіно від реального життя. Ваш кандидат- Зеленський Ви оптиміст і прагматик, бажаєте перемоги, членства в НАТО та європейського майбутнього Україні. Ваш кандидат- Порошенко Ви- відкосили від армії, але всіх повчаєте як воювати. Ваш кандидат Гриценко. Ви- тихцем викидаєте сміття під двері сусідам. Ваш кандидат Садовий. Ви- дбайливо зберігаєте свій парт. або комсомольский квіток за іконою царя-батюшкі Николая II. Ваш кандидат Бойко, Вілкул або Мураєв. Ви- корівка, овечка або собачка. Ваш кандидат Ляшко. Вам все пох*й. - Всі решта кандидати.
Після інавгурації Петро Порошенко замовив собі на пузі татуювання у вигляді напису ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ. З того часу економіка України щодня зростає.
Найкоротший анекдот: "Порошенко - патріот".
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Расходимся, смысл теперь идти на выборы? Единственное что непонятно - где Бойко и Вилкул.
_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші — не мина жодної крамниці. Попросив він: — Покажіть кухлик той, що з краю. — Продавщиця: — Что? Чево? Я нє понімаю. — Кухлик, люба, покажіть, той, що збоку смужка. — Да какой же кухлік здєсь, єслі ето кружка. — Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: — На Вкраїні живете й не знаєте мови. — Продавщиця теж була гостра та бідова. — У мєня єсть свой язик, ні к чему мнє мова. — І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.
Джерело: Павло Глазовий. „Сміхологія” — Київ, „Дніпро”, 1989.
Зеленсько - український словник (зробимо його разом):
- факинг отрасль - галузь IT зі значними ускладненнями у функціонуванні. - чуваки - фахівці. - надо шото менять - ми повинні розробити чіткий план змін і актуалізації законодавства для спрощення ведення бізнес-процесів у існуючих реаліях - технологичная технологичность - інноваційність із застосуванням передових технологій. - у нас много факапов - є ще чимало збоїв у процесах. - чувак порвал эпоху, красавец - Йоганн Гутенберг є видатною особистістю, що здійснила технологічний прорив у свій час, винайшовши друкарський прес. - ШО?! - не зовсім вас зрозумів. - надо идти к дронам - необхідно впроваджувати системи автоматизації. - нет этого всего "бла-бла-бла" - відсутні фактори та явища, про які я вже згадав раніше. - можешь мне в щёчку поговорить - можете скористатися моїм hands-free мікрофоном для свого оголошення. - потому что ФОПы, потому что 6% - за допомогою оформлення фактичних співробітників як ФОПів, ІТ-компанії обходять податкове законодавство. - у вас всех мозгов больше чем у меня - я маю за честь говорити перед такими висококласними спеціалістами як ви. - не, ну шото у меня есть, конечно - хоча, звісно, я теж маю базові знання у цій сфері.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко