Популярная украинская певица, ведущая, филантроп, автор песен, актриса, дизайнер собственной марки «F*ck' n' macho», фотограф, бывшая солистка группы «ВИА Гра» (2004), заслуженная артистка Украины (2013)
в Запорожье 6 апреля будет выступать Светлана Лобода с программой "Под запретом". я вчера себе уже купила билетики на балкон. в последнее время мне все ее песни нравятся,но от "40 градусов" я вообще балдею! кто -нибудь еще идет на концерт?
Українська співачка Світлана Лобода, чутки про зради чоловіка якої поширилися днями в Мережі, вперше зважилася розповісти, чому після п'яти років спільного життя все ж таки розлучилася зі своїм цивільним чоловіком Андрієм Царем. Чергові чутки в інтернеті про те, що Андрій їй нібито зраджує, послужили причиною для відвертого інтерв'ю співачки. Світлана розповіла, що труднощі у стосунках почалися деякий час назад, коли поступово у кожного з'явилися свої погляди на творчість, і на життя в цілому. Світлана поділилася, що основні проблеми стали виникати на ґрунті спільної роботи. Андрій довгий час був хореографом в балеті артистки і супроводжував її на гастролі. Конфлікти і сварки, що виникали на роботі, пара переносила і в особисте життя. Це стало початком кінця їхньої спільної творчості, так, згодом, і особистих відносин. За словами співачки, цей процес був незворотнім, оскільки з кожним днем у кожного з них з'явилося своє коло інтересів і з двох пересічних прямих вони перетворилися в паралелі. Андрій їхав робити постановки для різних шоу, Світлана переміщалася між концертами, студіями, зйомками. Вони перестали ділитися один з одним новинами, переживаннями, досягненнями. І з кожним днем віддалялися один від одного. Світлана впевнена, що ця ситуація жодним чином не позначиться на їхній доньці Євангеліні. Андрій, як і раніше кожен день бачиться з дитиною і планує зробити все для того, щоб дівчинка росла в абсолютному комфорті і в обопільній батьківській любові. Зараз артистка повністю занурилася в роботу. Світлана зазначила, що вже давно зрозуміла, що жінок-артисток щасливих не буває. Бо за все в житті доводиться платити. Ціна за можливість бути на сцені, співати для людей - це самотність в житті, тому що ти не належиш нікому, навіть собі. Але, незважаючи ні на що, вона готова знову і знову платити найвищу ціну за любов і за можливість бути щасливою. Зазначимо, що з цивільним чоловіком співачка познайомилася під час підготовки до конкурсу Євробачення в 2009 році. Андрій Цар прийшов в колектив як хореограф-постановник. Після Євробачення почалися активні гастролі по Європі і країнам СНД, що дуже зблизило Світлану та Андрія. У 2011-му році у пари народилася дочка Євангеліна.
вперше розповіла про розставання з цивільним чоловіком
интересно. Зачем столкьо разных/противоположных новостей о личной жизни. Я вот недавно только читала что они все таки решили узаконить свои отношения и расписались, после чего Андрей уехал вроде в Белоруссию работать, но очень часто они съезжаются дома. Хотя она на своем сайте пишет про расставание http://www.svetlanaloboda.com/news/152/ и то, что готовится к туру
На днях Светлана Лобода представила свою новую песню под названием "Не нужна". Как заявляет исполнительница, трек приурочен расставанию с гражданским мужем Андреем Царем:
Ну, Света как всегда, в своем репертуаре: "на.. за.. "
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
я вчера смотрела его, мне как то неособо впечатлило сие творение . я в восторге от ее песни и клипа "40 градусов". одна из моих самых любимых ее работ!
хочу чтобы она в капиталист приехала если с концертом приедет тоже возможно схожу( если билет не будет 600+...) нравятся ее песни и обожаю клип( с концерта) город под запретом- в этом платье...