Мішель Андраде представила новий кліп на трек Tranquila з нового альбому Latino Ritmo. У відео юна співачка перевтілилася у ватажка гангстерів – зухвалу lady boss, яка вміє постояти за себе і свої принципи. Характер героїні підкреслюють образи на стику кантрі й байкерської романтики. «У цьому образі я відчуваю себе героїнею вестерна, сильною і сексуальною одночасно. Мені хотілося бути в кліпі справжньою latinoamerican girl – тією, що живе в мені, тому в кліпі я з мінімумом макіяжу і з природньою зачіскою», – розповідає Мішель. Режисерами кліпу виступили Максим Шелковников (MOZGI Production) і Денис Маноха, а надихалися вони стилістикою класики голлівудського кіно – фільмами «Форсаж», «Місце під соснами» і «Драйв».
Нападающий французского клуба "Олимпик Лион", нидерландский футболист Мемфис Депай презентовал клип на трек Fall Back. В ролике снялись коллеги Депая: Джастин Клюйверт, Стивен Бергвейн и Тонни де Вильена.
Игги Поп на своем YouTube-канале презентовал клип на композицию James Bond.
Цитата:
Трек James Bond войдет в предстоящий альбом Free. Релиз запланирован на 6 сентября. Эта пластинка станет первой за последние три года и восемнадцатой в дискографии музыканта. Предыдущий альбом, Post Pop Depression, Игги Поп выпустил в 2016-м.