Девочки, давайте делится впечатлениями о фильмах которые транслируют сейчас в кинотеатрах.
Убедительная просьба! Пожалуйста, в первое время после премьеры киноленты прячьте отзывы, которые содержат спойлеры, под тег спойлера. Не убивайте всю интригу тем, кто ещё не успел посмотреть обсуждаемый фильм.
zuzunka, уже багато хто із друзів ходив - всі в захваті і дорослі, і діти. Ми збираємося на наступному тижні. Там же є варіант дивитися 2Д, а є 3Д, всі як один кажуть треба на 3Д йти.
Pussycat,мы сходили в Маяк на 2Д. Такое себе... местами скучно. Моим детям не понравилось. Дочка сказала - нормально, сын сказал ерунда... Как по мне то для детей слишком глубокий смысл. Не детский это мульик.
Pussycat,я написала свой отзыв именно основываясь на своих впечатлениях от просмотра фильма а не трейлера. С детьми идти нет смысла вообще. мне местами скучно было ..
Стихії - класний мульт. Для дорослих, особливо тих, які живуть з постійним відчуттям себе у невідплатному боргу перед батьками, є над чим замислитись. Але й дітям підійде. У мене молодший далеко не всі мульти може висидіти)) Кота у чоботях та Мавку з пів мульта починав крутитися на кріслі, тут майже до кінця досидів.
Стихії супер крутий мультик я із задоволенням перегляну ще раз - дуже багато классних деталей промальовано, хочеться зупинити картинку и роздивится, сюжет просто бомба всі в захваті і дорослі, і діти (9 років)
LIra писал(а):
Для дорослих, особливо тих, які живуть з постійним відчуттям себе у невідплатному боргу перед батьками, є над чим замислитись.
оце точно а ще - треба розмовляти з дітьми і батьками постійно и казати що для вас важливо
"Стихії" клас, нарешті дійшли, великою компанією різного віку - кожен вподобав щось своє і замислився. І посміятися, і поплакати трішки, і подумати. Відмінний початок вихідних
Tu-sia, и я ходила в субботу - действительно отличное начало выходного. Понравилось - вообще люблю на большом экране - впечатление дома совсем не то. ходила впервые сама, все, уже и дочка со мной не хочет ходить - выросли
zuzunka,я дивилася)) мені сподобалося, згадала дитинство. Боротьба фемінізму проти шовінізму, але в рамках Голівуду)) Смішні жарти, гарні костюми. Задоволене, що обрала Барбі, а не Опенгеймера)) хоча туди теж хочу, але три години (((