Дочитала я "Я бачу вас цікавить пітьма" у п'ятницю, а в суботу по справах була на Почайній, випадково зайшла в ТЦ Городок, а там абсолютно випадково була книжкова виставка і я зустріла Ілларіона Павлюка це капець яке співпадіння ,я до сих пір не вірю, що це він
Яка приємна несподіванка))
Я зараз в пошуку, що читати, майже не читаю взагалі. Тільки купила трохи мотивуючої літератури.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Shateno4ka,я трохи відійду від "Пітьми" і візьмуся за "Щось не так с Гелвінами", бо давненько чекає, але там все має бути не просто, тому треба налаштуватися
До "Гелвінів" я ще не дійшла Прослухала "Століття Якова" Володимира Лиса. Недарма зняли по ній серіал. Дійсно, книга ідеально пасує саме до цього (я не дивилась, якщо що). Конкретно мені була дуже цікава гілка про історичний розвиток - поляки-австрійці-совєти. Непогано, мою свідомість не перевернула, але такі книги теж мають бути Так, в чергу до "Гелвінів" в мене ще прямують "Тигролови" Багряного
читаю зараз Сару Джіо "Усі квіти Парижа". Спочатку думала, що то банальний любовний роман, але ні. Історія двох жінок - одна живе в сучасному Парижі, друга - в 1944 році в окупованому німцями Парижі. Досить цікавий сюжет