Я теж вчора дочитала Ритуал. Читала вдруге, українською, вдалий переклад.
Робила невеликі перерви, тому що було сумно Мені не подобається, що герой відштовхнув любов, навіть не намагаючись навпаки завоювати кохану, довести їй, що з ним буде краще, ніж з гарненьким принцем. Нічого доброго, як ми знаємо, з цієї жертви не вийщло, Арман лише поставив під загрозу життя Юти, і своє також. І невідомо тепер, як врешті решт все розрулити: адже принцеса стала королевою, і куди діти зрадливого і злочинного чоловіка? З'їсти, хіба що Загалом чудова історія, вражаюче щира, я ревла в деяких місцях До того ж оригінальна та іронічна.
Доречі, подивившись половину фільма, змушена була зупинитися. Гра акторів відстій, сценарій теж. Не розумію, чому не можна було взяти більше від книжки? Такий потенціал не використали!
Отличная идея, заодно и выполнить предназначение А вообще мне немного не хватило второстепенных характеров что-ли, взаимоотношений Юты с семьёй. Вот хотелось бы.
Фильм надо глянуть, хотя думаю, что как обычно только чтоб убедиться, что книги всегда лучше.
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Приподнесение невесты дракону, всё красиво снято с песнопениями и нарядами, с душевным надрывом. Рассказывается история рождения нового дракона. В книге такого и близко нет
_______________________________ Нет любви искренней, чем любовь к еде (с)