Manynya.73,це нова формула, для білих речей, а саме для текстилю, а це постільна білизна і скатерті, це порошок спеціально для готелів і ресторанів, я так зрозуміла
Iren_Sky, Іра у мене звичайний Альфа, я ж його купувала давненько, а це ж новинка Прати він повинен навіть краще ніж альфа, там покращенна формула і збільшена кількість ензимів які виводять плями, відбілюють, думаю для кольорових речей буде не дуже гуд
Manynya.73,Gali4ka,Iren_Sky, знаете, что самое обидно? В лотосе (интернет-магазин) за 412 грн висит альфа, а мне привезли как на картинке выше. И по фильтрам он как универсальный идет. А я прощелкала. Так что стираю. Куда теперь деваться. Gali4ka, а вы снова не будете открывать сп по этим порошкам?
Крючок,не поспішайте з висновками про порошок, може він і кращий за попередній, спробуйте, а сп вести не буду, там змінилися умови роботи, потрібно мати чп, щоб з ними працювати а вмене його немає
Iren_Sky, обычно стирает. У меня особых пятен и нет. Ну заварку пролила на кухонное полотенце - я ее ни персилом, ни ариэлем не смогла. Пятновыводитель тоже не смог. запах слабый, только на влажной вещи.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Gali4ka, неприємно, що привезений товар не відповідає тому, що замовляла. А так - пере нормально. Мене зацікавило те, що він дешевше мого персілу виявися у перерахунку на кг. Ну і відгуків начиталась)))