А хтось ще париться з цього приводу? війна іде. взагалі не зрозуміло скільки нам тут жити лишилося. перейматися такими дрібницями... у Миколаєві он взагалі води немає, їм точно без різниці фейрі/пар/фрош...
- Это невозможно! - Возможно, если ты в это веришь.
LadyKetty, а склад який? мені здається я читала склад у атб саме такої бутилочки і мені не сподобався зовсім
Так якщо читали і знаєте, що вам не підходить... Для моєї шкіри все нормально, як і будь-яке інше миюче. Мені головне прибирати у рукавичках, що я і роблю завжди
Pussycat писал(а):
або сода і гірчиця
О, це гарна річ Але дивлячись, наскільки, жирний посуд. Пам'ятаю, перейняла звичку щодо гірчичного порошку у мами колишнього хлопця. В них завжди на раковині стояла пляшка з миючим, але і гірчичний порошок - обов'язково!
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
oksana_fifa, я якось заікнулась типу ви що воду з крану п'єте і як? на мене подивилися, як на притрушену, типу люди воду з калюж і батарей п'ють, а я хочу, як раніше, очищену
Я заказываю воду пить. Ну блин, у меня такая вонючка из крана идет, старый дом. Мои трубы не спасают. Подача ужас. Летом болотом воняет. Зимой хлор бешеный. Мытье посуды - купила какую то фигню в ашане за 39 грн. Нормально. Моет. Аллергии нет. Фейри ценой не радует.
LIra, ну а в чому проблема? давай не будемо митися і перейдемо на мівіну, бо десь люди не можут дозволити собі більше купити або більше часу приділяти вибору чогось А є люди які їздять у відпустку, зразу на розстріл?
Pussycat, мене просто саму відпустило))) я раніше обирала миюче, дитяче, органічне, а на початку війни купила фейрі))) думаю, ото ще перейматися миючим)) відпала ця проблема) не до органіки вже, хоч би пережити це все...
а зараз вже думаю, у мене бабусі 88 років, вона ніколи цими питаннями не страждала, їла таке собі, як звичайний радянський міський робітничий клас, і якось дожила ще й при своєму розумі. навряд чи ці 15% пар якось сильно зашкодять нашому життю... ну то мені вже так здається а так звісно кожен відволікається від цього жаху, як бажає. краще щось обирати, ніж постійно нервувати
Я уже много лет пользуюсь бамбуковой тряпочкой. Вот в октябре переехали, не взяли с собой, пришлось на месте искать Мне нравится как отмывает, если уж совсем что-то супер жирное, тогда беру средство. Думала, что может и тряпка неэкологична - воды ж много тратится, чтоб помыть, а потом начала пользоваться моющим и смывала его с тарелок
Я вообще приучилась совсем недавно мыть посуду не так, как раньше. Всегда вода бежала, а я мыла, а теперь губку с моющим хорошенько вспениваю, мою-натираю, вода не бежит, а только потом уже ополаскиваю. Люблю мыть посуду (кроме сковородок ), а таким образом ещё больше нравится!
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!