Я после того как начала считать бжу , пол шоколадки съедаю с мучениями совести но ем же каждый божий день последний месяц , и каждый раз хожу что то новое покупаю , на пробу
Из последнего такой попробовала. Как для 82 % сладковатый, не хватило горчинки мне. В целом Нестле хорошая ТМ. Их шоколадная паста пока лучшая в моём рейтинге
Да уж. Да. Вєсьма і вєсьма. Сина і чоловіка ледь не Вивернуло. А я жувала і ржала я ще перед Покупкою обурилася, чого лише 50г за такий чудовий Склад. Де цукор, ще й коричневий, на останньому місці. 50 з головою, можна було і 25 робити))))))
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna,как я их понимаю, 99% это перебор, у меня в холодильнике лежит какао тертое, то есть 100% черный, можно сказать шоколад, и это не возможно есть, он кислый, терпкий
снежана, він саме гіркий, хоч і м"яко гіркий, і сухий.
Буду їсти, хай у холодильнику лежить, часто ( ввечері) хочеться саме Шоколаду, а тут склад шикарний. Просто я і з чилі , і з Сіллю хотіла відразу взяти, але там склад звичайний з Цукром, і пальмовою олією.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
LIra, ні, я тут купувала в Сільпо. Та він усюди є, де ліндт продають. я би теж маму почастувала до кави, але вона далеко)) так що сама буду ласувати) напиши, які у мами враження будуть) Santanella, а я ще не можу сказати, що присіла на нього))