В этой теме делимся блюдами, которые мы приготовили. Приветствуются фото ваших кулинарных шедевров. Рецепты выкладываем сюда. Оформляйте рецепты в мастер-классы, присылайте в ЛС администратору, получайте медальки и публикацию в нашем интернет-журнале.
Девушки, не забывайте, что на форуме есть множество кулинарных тем, где можно обсудить конкретное блюдо/рецепт. Здесь мы делимся только тем, что приготовили. Пожалуйста, не оффтопим! Просматривайте темы различных подразделов Куховарим, с просьбами поделиться тем или иным рецептом обращайтесь в теме Ищу рецепт или Что приготовить из...?. И не забывайте о существовании поиска по форуму.
Кіра, це і є цей рецепт) З желатином розчиняється чорна кава та кава з молоком А основна маса - желатин + згущенка + сметана. Смачно і прикольно, обов'язково спробуйте)
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
А ще вчора бігла на роботу і згадала, що зараз в Польщі наближається товстий четвер, то типу нашою масляної, тільки вони не млинцями, а пончиками обїдаються, і я зрозуміла, що треба ловити момент, ну, ясно, що о 13 пончиків з маскарпоне вже було не знайти, як каже моя мама "кружало де лежало" , але теж смачний лимонний я таки спробувала
zuzunka, да ну нет рецепта))) Просто замочила чечевицу на ночь и варю по аналогии с гороховым - т. е. с копчёностями. Красная чечевица по типу гороха - разваривается Зелёную тоже любим, но она больше для гарнира подходит, как по мне Не, ну можно и супы с ней варить, только это уже будет совсем другой суп.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Ідеальна страва на сніданок. Смачно та швидко. Саме тісто(точніше замішану сирну масу) готую звечора, ставлю в холодильник і зранку вони ідеально ліпляться, не липнуть, не розтікаються. З понеділка кожного ранку були: зі сметаною в мене, зі згущеним молоком у чоловіка, з нутелою у дітей, з малиновим варенням, солоні з зеленню. Тобто фантазії є де розгулятися.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Єдине шо, зранку я їх швиденько роблю і вже без ножика або склянки не сильно над формою стараюсь, як це зазвичай роблю у вихідний.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85, сирники, точно, от чого я хочу, дякую і от гарний помисл робити масу з вечора, бо зранку мені так лінь з ними возитись. А у мене останнім часом, як є з ранку час, то роблю такий сніданок, от прям балдєю, як він мені подобається