В этой теме делимся блюдами, которые мы приготовили. Приветствуются фото ваших кулинарных шедевров. Рецепты выкладываем сюда. Оформляйте рецепты в мастер-классы, присылайте в ЛС администратору, получайте медальки и публикацию в нашем интернет-журнале.
Девушки, не забывайте, что на форуме есть множество кулинарных тем, где можно обсудить конкретное блюдо/рецепт. Здесь мы делимся только тем, что приготовили. Пожалуйста, не оффтопим! Просматривайте темы различных подразделов Куховарим, с просьбами поделиться тем или иным рецептом обращайтесь в теме Ищу рецепт или Что приготовить из...?. И не забывайте о существовании поиска по форуму.
Кіра,и в кефире тоже . Єто однозначно. Я рецепт не меняла . Брала "Волошкове поле", "Свою лінію" з АТБ и еще какой то не помню (в Петріківке, марку не помню!). Все три . Ничего не получилось, думала что я криворукая. А тут вернулась моя любимая сіворотка - все отлично! Ира, попробуй на кисляке домашнем сделать или на сіворотке с базара. Я вообще люблю сіворотку - стоит копейки, а блині и кексі на ней супер
Кіра,а що молоко не продають домашнє во Львові? Купити та закислити, спецом на день рождения. Может бабусь місцевих попитати? Можливо десь по дворам привозять домашню молочку. Ми самі випадково надибали на бородинському у дворах саме те що нам подобається. І молоко, і сир, і сироватка. Вони ще і яйця возять і курей, сало. Зараз заказую - приходжу на свій час і забираю.
zuzunka, треба шукати. Ми ж район змінили, на старому місці був чувак, що привозив молочку. І картоплю домашню купували. І сметану возила знайома. А тут поки що впадло шукати
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кіра, збити 2 яйця та 1 склянку цукру. Додати 1 стакан кефіру та 1/2 стакану олії. Додати ванілін. Розмішати. Окремо. 2,5 стакани борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. соди + дрібку солі розмішати та з'єднати з "мокрими" інгредієнтами. За бажанням додати родзинки. Формочки змастити олією, розкласти тісто до половини форм. Випікати при 180° протягом 30 хвилин.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Кіра, будь ласка) Це не новий рецепт. Чоловік якось на роботі розговорився стосовно випічки з колегою, зокрема про кекси. Типу ніяк не може знайти нормальний рецепт. А колега сказав, що у його мами є гарний перевірений, тому залюбки поділився.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
zuzunka, а я в отпуске с 7 апреля на 2 недели. Сейчас дорабатываю ещё) С понедельника буду отдыхать, а, точнее, с вечера пятницы 04.04 Вчера нажарила рубленых котлеток, они же "жабки"))) А из гарнира у нас картошка по-деревенски, запечёная в духовке и рис. Кому что) Салаты из редиса, зелени, огурца, яиц. Язык в кляре. И куриный лёгкий суп. Из всего фоткала только котлеты)))
В мене малий обожнює жабки, але з зеленню не їстиме. Я йому роблю з сиром. Філе + цибулька + сир твердий кубіками і далі по рецепту. Якщо обирати між котлетами і жабками, то завжди жабки
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кіра, а бананові кекси не любите? Мої тільки їх їдять, вони і мʼякіші, і є легкий присмак. І завжди виходять
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Чогось згадалося, за 3 роки жодного разу не робила тут свою піццу. Навіть паски печу. А піцца залишилась домашньою, хоча смачна ж була. Менший навіть не памʼятає її смак і те, що я взагалі її робила треба вже виправитись.