Дівчата, а є тут такі хто замовив би вінтажну біжутерію з США? Monet, Trifari, Napiee та ін. Відкрила нещодавно сторінку, але просто цікаво який в нас тут контингент на такий товар.
Циферка, я деже не понимаю что такое "винтажная бижутерия" и зачем она нужна
Це біжутерія з 20-30-40-50-60 і т.д. до 90-років. Я сама думала спочатку: та ну, фігня якась стара біжутерія, а потім як почала розбиратися. Там така краса, з таких матеріалів, що й досі виглядають краще ніж ювелірка, а носили й любили її кіноактори, перші леді ну і звичайні люди звісно. Взагалі якісно, красиво, ексклюзивно та ще й вкладення на майбутнє бо тільки дорожче буде з часом. Я до того, що при нагоді придивіться до такого.
Я сейчас только джинсы не рискнула бы заказывать. Одна и та же модель на всех по-разному смотрится. Очки с/з тоже стремновато так покупать, но если сильно понравятся, то заказываю, пока все подходили. Пролёты с одеждой были несколько раз, но повезло, что вещи на размер-два больше, можно было просто ушить, и носить.