YLIA, Правильно написали- це відкрита рана і поки заживе краще уникати сонця, піску. До того ж весною все ж не так жарко і менше пітливість, але хвала тим, хто придумав медичну плівку для загоєння. Це ж краса. Минулі тату я "лікувала" бепантеном, а зараз наклеїв, через добу замінив плівку і ще три дні не чіпаєш тату, а потім вона вже на стадії швидкого загоєння Цивілізація І ще, минулі рази я казала, що тату це не боляче, або хіба що трошки на кістках. Так ось - на четвертій годині роботи це вже дуже боляче, як виявилося , але не при набиті машинкою, а коли майстер протирає тату серветкою, через набряк. Жесть жестякова, але воно того варте.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Манана,Манана, Отправляла, но продолжают спрашивать и таки напишу подробнее. Мастера зовут Светланка Чечель - в инсте профиль есть Не смотря на то, что моя среднего размера, Света обожает маленькие тату и всегда подскажет, где их лучше разметить, чтобы рисунок не исчез через месяц-другой.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin