Омлет "ПУЛЯР" Беремо 3 яйця, розділяємо їх на білки і жовтки. Жовтки з кількома столовими ложками молока збиваємо вінчиком, додаємо до них спеції за смаком і виливаємо у заздалегідь розігріту сковорідку (якщо сковорідка з антипригарним покриттям, то змащувати її олією не треба☝). А тим часом міксером до "стійких піків" збиваємо білки з щіпкою солі, розприділяємо по жовтку, накриваємо кришкою і на повільному вогні готуємо 2-3хвилини. Готовність омлету перевіряємо лопаткою - білок не повинен до неї прилипати! Розрізаємо омлет на 2 частини і викладаємо білком один на одного... і вуаля! Готово!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3