Site Logo

Текущее время: 14 июл 2025 11:30

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1262 ]  На страницу Пред.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Учимся водить машину
СообщениеДобавлено: 13 июл 2025 20:22 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 9 лет 5 месяцев 13 дней
Медали: 14
Я люблю ЗЖФ (1) Вышивальный конкурс (3) Благотворительная ярмарка (3) Участник субботника (1)
Битва рукодельниц ЗЖФ (1) "Свято наближається" (2) Я люблю Україну (1) Свадебный конкурс (1)
Великодні привітання (1)

Очки репутации: 665
Повысить репутациюПонизить репутацию
Leno4ka писал(а):
До речі, за кордоном важко їздити, вони теж не дотртмуються правил абсолютно, особливо в курлртних містах, це просто купа сивих волос в мене

Це де так їздять?, бо в Польщі порівняно з Україною водії просто бубочкі, це я кажу і як пішохід (всі завжди зазделегідь зупиняються перед пішохідними переходами)і як водій, тут мені жодного разу ніхто психовано не фафакал, коли я десь глохла на перехрестях, або довго всіх пропускала, щоб десь виїхати, а за мною вже збиралась черга, всі спокійно чекають і ніхто не нервує. Звісно ідіоти знаходяться, які порушують, але масштаб зовсім інший

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Учимся водить машину
СообщениеДобавлено: 14 июл 2025 10:50 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 11 месяцев 2 дня
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
Повысить репутациюПонизить репутацию
Анастасія, хорватія. В мене там кожен виїзд був стрес. Автобан хорватія- угорщина- словаччина просто жесть, вискакують звідусіль, на великій швидкості важко реагувати і постійно в напрузі, весь шлях. І це ж платні дороги (десь 50 євро витратила на них). В мене на Закарпатті як раз завжди мене скрізь пропускають, двір прям в центра міста і рух дуже жвавий, без питань пропускають завжди.

Профиль Отправить личное сообщение  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1262 ]  На страницу Пред.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85