Нагадую, що відсьогодні, тобто з 1 січня 2018р ступили у дію нові правила дорожнього руху стосовно швидкості у населених пунктах. і хвилинка гумору від київських водіїв, що вже 1 січня випробували на собі 50+9 км/год.
Цитата:
Проїхався я в новорічну ніч по нових правилах дорожнього руху! Зазначу, що половина водіїв вночі, ще не усвідомили настання першого числа нового року, тому половина їхали 59 км за годину, а інша половина - оминали їх в збентеженому здивуванні. Коли я їхав по проспекту Бажана з цією епічною швидкістью, з'явилося незвичне відчуття самотності та бентеги - я почав роздивлятися навколишні краєвиди неонових підсвіток будинків, дивлячись через бокові вікна, захотілося встати та походити по салону, побовтати з кимось на задньму сидінні, сколотити чашечку кави... але круіз-контролю у мене немає. Отож. А от на Дніпровській набережній мене взагалі обігнали... так, стая рудих собак! Вони теж спантеличені - раніше вони наздоганяли авто, а тепер не можуть зрозуміти як гавкати на машину біжачи попереду неї.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Можно представить как с эпической скоростью в 30 км/ч ездят в некоторых, к пример австрийских городах. Хотя, там действительно есть что рассматривать по сторонам
Бандитка, проспекти Бажана, Перемоги, Набережна, Броварський пр, не мають пішохідних переходів, який там сенс їздити 50км/год? хоча можна з дуру виставити обмеження і в 20км/год.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Дороги разбиты как можно на большей скорости ездить Если еще будут пешеходов штрафовать , бедные вообще запарятся Мы уже наученые, нарушил письма счастья летят, вот бы вам так сделали Мо доброта безгранична
Нагадую, що відсьогодні, тобто з 1 січня 2018р ступили у дію нові правила дорожнього руху стосовно швидкості у населених пунктах. і хвилинка гумору від київських водіїв, що вже 1 січня випробували на собі 50+9 км/год.
есть приборы, которые могут фиксировать скорость движения авто? ну кроме спидометра в этом авто
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/