Тех по троху дивлюсь. Права де не отримала правда, але хто мені заважає мені навпаки треба хечбек але короткий. І вузький. Такі існують? І напевно на три двері хочу, а не п‘ять.
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Таня, як тобі : volvo v40 cross country, в реалі дуже компактна і не широка, бачу зараз багато таких на дорозі. Хоча не на 3 двері, але 5 все таки зручніше, особливо з дітьми. Мій перший хечбек був з 5 дверима, і я рада, що не брала модифікацію З 3 дверима, але це справа персональних вподобань.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, у мене в Україні 5 дверей і якось малий навчився її відчиняти. Я думала посивію коли зрозуміла, що двері відчинені. Добре, що в кріслі пристібнутий. Тому думаю про три мені, но речі подобаються вольво. Вони такі надійні. Я коротку хочу, бо з парковою біда. Я мріяла про Міні купера, коли почала вчити правила. Але вони реально не зручні Ще Нісан мікро прикольні. Але старий дизайн мені більше подобався. Та старий дизайн ще до 10 року був, то буде налог на них дорогий
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Dianna, в Германии хватает авто с маленьким пробегом, но цены на них очень большие, почти как у нас. А еще нужно растаможить.. Поэтому их никто не везет, смысла нет. В Вашем случае действительно нужно искать устраивающую комплектацию и в стране с официальной историей обслуживания. Доставлять оборудование на относительно свежую машину такого класса возьмется не каждый, и если делать нормально, то это будет сложно и дорого. Но по мерседесам у нас выбор, конечно, печальный. Надеюсь повезет
Летучая_Мышь, сейчас во многих автомобилях есть детский замок, задняя дверь блокируется и ее возможно открыть только снаружи. Можно и 5 дверей брать
Летучая_Мышь,у меня на 9ке был детский замок в 1996году. А на современных машинах есть везде. Такая прорезь с пипочкой, на двери, когда ты ее открываешь. Переводишь ее в другое положение и дверь только снаружи можно открыть. Мои тоже регулярно, по малолетству открывали, если забуду перевести в "детское положение"
Згадую слова Інни, що придбала БМВ після Тойоти: це дійсно інший рівень, Їздити на «німці» після «японця»-це як придбати айфон після андроїда*
*це суто мої враження, не треба переліковувати принади андроїда)
Після Міцубісі вже 9 міс на Ауді, який не дешевий в розході і , в принципі, в обслуговуванні, але я та людина, що краще придбає щось для авто, ніж *надцяту Сукню чи помаду собі)
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Після Міцубісі вже 9 міс на Ауді, який не дешевий в розході і
а какая модель и сколько кушает? Как по мне, все новые машины - крутые. За границей брали в прокат и Фиат Tipo, и Volkswagen T-Roc - ну крутышки. Новые, с наворотами, на таких одно удовольствие ездить.
Меланья,a4 s-line. по Києву з легкими заторами десь 8, для повного приводу ок, але Коли я їжджу по місту в режимі дім-школа-дім-футбол ввечері, то може і всі 12 показати. По трасі , звісно, приємні показники.
Згадую слова Інни, що придбала БМВ після Тойоти: це дійсно інший рівень, Їздити на «німці» після «японця»-це як придбати айфон після андроїда**це суто мої враження, не треба переліковувати принади андроїда)
я когда пересела с 9-ки на 4-й меган, такое впечатление было что на космическом корабле лечу
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!
oksana_fifa,ну у тебя конечно крутой переход . Я пересела с 9ки на ланос в 2004, мне тоже казалось что это космический корабль.. Училась на "копейке", а дома 9ка была, тоже небо и земля Dianna,ну 8 по городу это нормально, зимой 12 тоже норм . А ты сколько хотела?
zuzunka, ну так получилось), я 10 лет на ней ездила и считала что все прекрасно, с парковкой вообще проблем никогда не было. потом было пол года слез и соплей, а потом ничё, привыкла Расход по городу 5,0
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!