Девочки кто оформил в этом году ребенка без прививок в сад?Старший не привит и я не смогла добиться того,чтобы ребенка взяли в сад без прививок,пришлось покупать липовую справку,в саду от всех прививок отказывалась,перед школой вакцин не было никакой,поэтому в школу пошли без проблем с той липовой справкой с которой поступали в сад,у нас не хватало очень много прививок, в школе тоже отказываюсь.Подрастает младшенький и скоро в сад,не знаю к чему готовится.
maqovka, я без прививок в этом году со второй попытки оформила сына в школу. поняла почему не получалось раньше в школу и в сад - не было твердой уверенности и я ждала сопротивления. посл.раз пришла, когда д-р сама позвонила попросила принести форму. шла и знала, что буду там ровно 2 минуты. не возьмет - развернусь и пойду обратно.
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
мадам Богомолец энд компани Комитет по здравоохранению Верховной Рады настаивают на необходимости срочной поголовной вакцинации детей от полиомиелита
Цитата:
Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я звернувся з листами на адресу Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і Голови Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, у зв'язку з серйозною ситуацією в країні, що склалася через загрозу епідемії поліомієліту.
Звернення на ім'я високопосадовців були відправлені після чергового засідання парламентського Комітету, яке відбулося 16 вересня 2015 року. Присутній на засіданні Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі не зміг відповісти на термінові питання депутатів, пов'язані з необхідністю жорсткого дотримання графіка вакцинацій, і покинув засідання Комітету.
Єврокомісія підтвердила свою готовність надання гуманітарної та фінансової допомоги для підтримки національного плану з імунізації проти поліомієліту. Однак, не отримала від Міністерства охорони здоров'я України переліку необхідних вакцин та оперативної інформації за планом імунізації. Це може призвести до ускладнення епідеміологічної ситуації в країні і ускладнення візового режиму з країнами Європейського союзу. Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я також надіслав лист на адресу Міністра охорони здоров'я з переліком питань щодо національного плану вакцинації і наполягає на необхідності термінового надання даної інформації народним депутатам і представникові України в ЄС. http://bogomolets.com/ua/news/1396-yats ... sinatsieyu
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
мадам Богомолец энд компани Комитет по здравоохранению Верховной Рады настаивают на необходимости срочной поголовной вакцинации детей от полиомиелита
Цитата:
Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я звернувся з листами на адресу Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і Голови Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, у зв'язку з серйозною ситуацією в країні, що склалася через загрозу епідемії поліомієліту.
Звернення на ім'я високопосадовців були відправлені після чергового засідання парламентського Комітету, яке відбулося 16 вересня 2015 року. Присутній на засіданні Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі не зміг відповісти на термінові питання депутатів, пов'язані з необхідністю жорсткого дотримання графіка вакцинацій, і покинув засідання Комітету.
Єврокомісія підтвердила свою готовність надання гуманітарної та фінансової допомоги для підтримки національного плану з імунізації проти поліомієліту. Однак, не отримала від Міністерства охорони здоров'я України переліку необхідних вакцин та оперативної інформації за планом імунізації. Це може призвести до ускладнення епідеміологічної ситуації в країні і ускладнення візового режиму з країнами Європейського союзу. Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я також надіслав лист на адресу Міністра охорони здоров'я з переліком питань щодо національного плану вакцинації і наполягає на необхідності термінового надання даної інформації народним депутатам і представникові України в ЄС. http://bogomolets.com/ua/news/1396-yats ... sinatsieyu
Galyna,а в сад тоже без прививок взяли? Dollya,классно,договаривалась с медсестрой и пививочным кабинетом. Девочки в каких поликлиниках вы наблюдаетесь,что вам подписали добро идти в сад без прививок?В нашей 1-й на космосе такая чеконутая заведующая,что вряд-ли пропустит без прививок, она с меня столько крови выпила пока я устраивала старшего,но все равно стояла на своем ДЕЛАЙТЕ ПРИВИВКИ или сидите дома.
Девочки в каких поликлиниках вы наблюдаетесь,что вам подписали добро идти в сад без прививок?В нашей 1-й на космосе такая чеконутая заведующая,что вряд-ли пропустит без прививок, она с меня столько крови выпила пока я устраивала старшего,но все равно стояла на своем ДЕЛАЙТЕ ПРИВИВКИ или сидите дома.
а не важно их личное мнение. Вы требуйте у заведующей или врача справку, о том, что ребенок по состоянию здоровья посещать сад может. и все.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Они не могут просто ничего не давать. это незаконно. пусть дают справку, что ребенок здоров.
maqovka, а в каком месте заведующая пропускает? на форме в сад /школу места для её подписи нету. и достаточно записи, что ребенок здоров. это делает педиатр.
Прививки можно не делать только по мед.показаниям,если ребенок серьезно болен,а если здоров вперед делать прививки иначе без них никуда,так говорила заведующая.Я уже не помню,вроде как она должна подписывать эту форму, а у вас заведующая не подписывали?И в садик нас бы тоже не приняли без прививок,медсестра говорила,если вдруг проверка меня уволят,что ребенка пустили в сад без прививок
Прививки можно не делать только по мед.показаниям,если ребенок серьезно болен,а если здоров вперед делать прививки иначе без них никуда,так говорила заведующая.Я уже не помню,вроде как она должна подписывать эту форму, а у вас заведующая не подписывали?И в садик нас бы тоже не приняли без прививок,медсестра говорила,если вдруг проверка меня уволят,что ребенка пустили в сад без прививок
Они просто вас заговорили. Мозги заморочили, чтобы им было меньше проблем. Вам нужно вооружаться законами и тогда их досужие разговоры вас не собьют с толку.
maqovka, когда решишся сама однозначно - прививаю или нет, легче сопротивляться "тёткам". подпись зав.пол-кой не предусмотрена даже в самом бланке. пусть требуют до посинения. пожала плечиком, повернулась и пошла с заявлением в прокуратуру, н-р. за превышение полномочий Но только чтобы они знали, что у Вас на руках такое заявл.
Сьогодні відбувся офіційний старт додаткової трьохтурової імунізації проти поліомієліту в Україні за участі заступника Міністра охорони здоров’я України Ігоря Перегінця, головного дитячого імунолога м. Києва Федора Лапія, діток з батьками, які прийшли вакцинуватися, та представників медіа. Додаткова трьох турова імунізація розпочалася одночасно по всій Україні. Додаткова вакцинація відбувається тільки у медичних закладах, де є стаціонарні або мобільні вакцинальні кабінети.
Для того, щоб подолати поліомієліт, усі діти віком від 2 місяців до 6 років у двох турах мають бути вакциновані від поліомієліту оральною поліовакциною (ОПВ). У третьому турі будуть вакцинуватися діти від 2 місяців до 10 років.
Діти, які не отримали жодного щеплення проти поліомієліту, отримують перше щеплення інактивованою поліомієлітною вакциною (ІПВ) та в подальшому не менше ніж через 2 тижні – щеплення живою, оральною вакциною (ОПВ) в рамках додаткової імунізації.
Тривалість першого раунду вакцинації ОПВ складає 3 тижні, починаючи від 20 жовтня 2015 року, наступних раундів вакцинації (другого та третього) – 2 тижні. Інтервал між раундами вакцинації ОПВ складає один місяць (30 діб). Відрахування інтервалу між раундами відбувається від останнього дня попереднього раунду вакцинації ОПВ.
Ігор Перегінець зазначив, що поліомієліт надзвичайно часто викликає пожиттєвий параліч (в 1 з 200 випадків хвороби) і навіть може привести до гибелі дитини. Способів лікування цього захворювання не існує. Тому вакцинація є єдиним ефективним шляхом захистити дітей. «Усвідомлюючи ці факти, ми прийняли рішення вакцинувати сьогодні свою власну дитину – так само, як ми закликаємо це зробити усіх інших українських батьків. Нещеплені діти ризикують найбільше», - додав І. Перегінець.
Федір Лапій, головний дитячий імунолог м. Києва, додав, що вакцинація проходить у кожній дитячій поліклініці, і закликав всіх батьків привести своїх діток та вакцинувати від поліомієліту безпечною та ефективною вакциною, яка вже розвезена у всі області України. «Вакцина ОПВ має підтверджений профіль якості, безпечності та ефективності. ОПВ вакцина захищає від інфікування поліовірусами будь-якого типу, зупиняє передачу вакциноспорідненого поліовірусу в популяції», - зазначив Федір Лапій.