я о вратарях тоже думала, когда писали о золотых мячах и прочих наградах. вообще, как-то при такой славе конкретно форвардов мало внимания другим игрокам, хотя работу они выполняют не менее важную и красивую.
согласна. именно они вытаскивают добрую половину мячей, когда большая часть команды пасется на другом конце поля
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
УЄФА продовжує підбивати підсумки Чемпіонату Європи з футболу, який пройшов у Франції. Цього разу футбольний союз назвав переможця у номінації Найкращий гол Євро-2016.
Найефектніше влучання у ворота вдалося гравцю збірної Угорщини Золтану Гері. М’яч був забитий на 19-й хвилині гри проти Португалії на груповому етапі.
Переможця обрали за допомогою вболівальників – проголосували понад 150 тисяч людей, із них за Геру віддали голоси 32%.
Окрім того, до уваги бався так-званий рейтинг Carlsberg Goal Impact - об'єктивний показник важливості голу в зіграному матчі. Він вимірюється за такими критеріями: вплив на хід гри; рейтинг суперника на Євро; сила реакції в соцмережах.
Видала я и покрасивее голы на этом турнире.. ))
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко