Dianna, я не верю в удачу) особенно свою. оставлю ее для жеребьевок в школах..
жду фото с аэропорта))) можно и в лс) один вопрос. как же у вас так получилось, что ребенок за другую команду болеет?) у меня мала "с детства" за Ливерпуль))))))) мы поменьше, но всегда спрашивает " а наши в красной форме?" ))) похоже у нее выбора не было))
а я хочу взять сестру и пойти куда-то в паб трансляцию смотреть, но на крайний случай и шампусик дома пойдет)
_______________________________ Небо триматиму, І навіть не знатимеш, ...
Aurinko, якщо не вийде, то я не буду випробовувати долю і пхатися на стадіон, мене таки бентежить питання безпеки. щодо аеропорту, то хотілося би хоча би так, але обіцяти не буду, правда. син же займається футболом, так, він завжди був за РМ, і минулорічний фінал був на РМ, і в усіх ел класіко. та і він любить Ла Лігу, а я АПЛ. з рештою, хоча вболіваємо за різні клуби, любимо одну гру))
ЗИ: от дивимося нагородження Шахтаря у кубку України ЗИ2: ідея з пабом шикарна
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Nochenyka, ага. є трішки) Aurinko, дякую, тебе також! я сьогодні випала, бо малий весь день грав на чемпіонаті області і теж вийшов до фінальної частини так що в мене подвійна радість) мені Тоттенхем Пачоттіно дуже симпатичний, я десь підозрювала. що вони обійдуть, але наразі це не головне-головне буде 26 травня)
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, поздравляю с выходом в финал это поважнее будет)
тренер Тоттенхема очень хочет, чтоб в ЛЧ победил Реал поэтому, я до последнего надеялась на Лестер, но они не смогли. ну что уж. свои вопросы нужно всегда решать самостоятельно и желательно не в последнем туре))
_______________________________ Небо триматиму, І навіть не знатимеш, ...
Aurinko, Дякую . та його ж наче пророчать на посаду головного РМ, та і не англієць він, то ж не дивно. Цікаво було би почитати про вподобання англійських тренерів на фінал. . цього тижня цікаві матчі: і фінал ЛЄ, і кубка Англії між Челсі та МЮ.