Хтось дивиться Лігу чемпіонів? Я вже років сто не дуже слідкую, але цей рік щось підсіла. Сьогодні був розкішний матч Ліверпуль-Атлетіко. Вболівала за другу команду, бо Ліверпуль не люблю з суб'єктивних причин (терпіти не можу брудну гру). Гра була насичена і хвилююча. Результат по грі. Красунчики!
А чого брудна? Через один епізод з ТРентом? Таке, хлопець ще, тим більше Це ж не балет. Їх запасний воротар не сподобався мені щойно вони його презентували, От є у мене чуйка на обличчя. Всі англійці повилітали, хіба що мансіті сам дотисне реал у себе. Челсі вже всьо, та й не вболіваю я за них.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
17 березня Виконавчий комітет УЄФА після відеозустрічі з представниками клубів та футбольних асоціацій ухвалив рішення про перенесення фінального турніру Євро-2020 на 2021 рік.
Турнір відбудеться 11 червня - 11 липня 2021 року. Про це повідомив Норвезький футбольний союз.
Причина - неможливість завершити до літа національні чемпіонати через поширення коронавірусу в Європі.
Призупинено матчі у топ-5 європейських лігах:
- Серія А першою пішла на карантин, який триватиме до 3-го квітня. Серія А наразі шукає рішення, як дограти сезон. Один із варіантів - введення плейоф для топчетвірки.
- АПЛ - до 3-го квітня
- Бундеслігу - до 2-го квітня
- Ла Ліга призупинила матчі двох найближчих турів Примери (28-29)
- Ліга 1 на карантині на невизначений термін
Про те, що буде з уже придбаними квитками на матчі Євро-2020 повідомлять пізніже.
Хтось дивиться Лігу чемпіонів? Я вже років сто не дуже слідкую, але цей рік щось підсіла. Сьогодні був розкішний матч Ліверпуль-Атлетіко. Вболівала за другу команду, бо Ліверпуль не люблю з суб'єктивних причин (терпіти не можу брудну гру). Гра була насичена і хвилююча. Результат по грі. Красунчики!
Смотрю матчи украинских команд в еврокубках, а так европейская ЛЧ с ее денежными мешками не интересует абсолютно. Копа Либертадорес и вообще футбол другого полушария куда более захватывающий.
Alisija,ну так закривають з 5ого квітня, наче а чого тоді - не з 1ого травня? там ще і зйомка 95 кварталу має бути - теж з глядачами, ну і гульнути на вихідних треба всім бажаючим- як востаннє (тут має бути смайл facepalm) було б смішно, але для декого гульки в переповнених клубах реально можуть стати останніми і закінчитися в лікарні, а потім і в морзі((
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.