Компанія Run Ukraine – організатор бігової ліги України Run Ukraine Running League. Наша місія - промо та просування здорового способу життя, сприяння тому, щоб українці були по-справжньому здоровою і сильною нацією. Ми розглядаємо біг, як масове громадський рух, яке покликане покращувати якість життя і розвивати суспільство. Ми розробляємо нові й удосконалюємо існуючі послуги для того, щоб кожен учасник міг відчувати себе комфортно і отримувати максимальне задоволення від участі в змаганнях.
Компанія NewRun є професійним організатором спортивних змагань з марафону, напівмарафону та триатлону. Ми є організаторами забігів на 42 км, 21 км, 10 км, 5 км, естафету 4х5+1х6, 1 км і безкоштовні забіги для дорослих та дітей на 1 км, 500 м і 100 м. Всі забіги NewRun об’єднані в серію Гран Прі, яка дозволяє визначити кращих спортсменів серед учасників всіх старів. NewRun проводить старти в багатьох містах України. У тому числі в Полтаві, Черкасах, Сумах, Миколаєві, Чернігові, Житомирі та ін. містах. В стартах, організованих NewRun в 2017 році, взяло участь близько 6000 спортсменів з усіх куточків України, в 2018 році - більш ніж 7000 атлетів, в 2019 році заплановано участь більш ніж 1500 атлетів. Завдяки власному підрозділу NewRun Timer в складі команди NewRun, всі учасники отримують точні результати проходження будь-якої дистанції онлайн.
Alenka_1884, я дистанции не мониторила. Знаю, что должны были в конце апреля, как в прошлом году, проводить забеги. Только вот отменят или нет в связи с карантином, нужно смотреть на их странице в инсте.
снежана, под эгидой Запорожстали будет 4 июля. До этого точно должно все закончиться.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Анастасія, если что, у меня есть сертификат на регистрацию. Я покупала на три забега, но апрельский в Киеве перенесли, осенью вряд ли поеду - оставлю два забега.
Да, пару дней назад была новость. Карантин до 3.04., забеги 4-5 апреля, решили перенести на вторую половину 2020. Точную дату объявят 31 марта. Днепр пока не переносили, надеются что карантин закончится.
Да, пару дней назад была новость. Карантин до 3.04., забеги 4-5 апреля, решили перенести на вторую половину 2020. Точную дату объявят 31 марта. Днепр пока не переносили, надеются что карантин закончится.
ээх, как обидно, столько планов летит в топку...
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Alenka_1884 писал(а):
Анастасія писал(а):
Alenka_1884, Алёнка, ты в нашу компанию?!
я уже год хочу попробовать хотябы 1-2 км пробежать, но каждый раз меня выводят в этот день на работу либо их нету
Alenka_1884, та 1 км це смішно, ти тільки розігрієшся. Яка там дихалка? Ти ж танцюєш. От де дихалка потрібна. Я так хотіла на весні половинку, але до побачення.