Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Татьяна1982, у всех по-разному. Меня ближе к вечеру вырубило, но температуры не было (по крайней мере, ощутимой). Сейчас место укола болит как синяк, пульс 74 (моя норма 60), одышки нет. Вторую дозу колола с опаской, так как начиталась, что переносится хуже, а я после первой дальше ста метров без отдышки пройти не могла
Dgiva, мне сказали его семейный врач распечатывает и выдаёт с печатью больницы. На английском, поэтому нужно с загранпаспортом к нему идти. Но лично я не обращалась , может ошибаюсь.
Singer, нам теж так сказали. В дію підтягнеться, але фізичний документ видається тільки у сімейного лікаря. Сьогодні буду з малим у нашого, спитаю. В дії написано, що ковід сертифікати ще в розробці
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Вони ще не скоро їх зроблять. Була сьогодні у сімейного, малому довідку для школи робили і заодно спитала. Мені роздрукувала папірець типу сертифікат, але заберу завтра, бо вже нікому було печаті ставити. Тож я і не роздивилась що там і як
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко