Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Голубовская, Дубровский, Волянский - это доктора, которые не вертятся как флюгеры в зависимости от мнения Воз и ЮНИСЕФ. А по поводу новых протоколов - можно почитать о проверке в Николаевской инфикционке.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Mama Lena)),не відповіла про США. Ні, не тільки Верховний Суд залишився, їхня система судова відрізняється від нашої через устрій країни. Але конкретно випадок про звернення 10 штатів - це більше політика, ніж турбота про права населення.
Спитала в подруги щодо Австрії (вона громадянка, до неї збирається мама, яка вакцинована Короноваком у нас). Мама встигає до прийдешніх змін - їй треба зробити тест на антитіла (там якийсь показник) і зробити 1 вакцинацію сертифікованою в Австрії вакциною + в аеропорту ПЦР-тест. З наступного тижня, наскільки я зрозуміла для України правила зміняться в сторону посилення заходів безпеки.
Це треба вміти пообіцяти 1000 вчора і отримати ще більше падіння рейтингу Юля з Вітею собі на тисячах заробили електорат. Цей дурень і Ко втратять. Погано, що під це діло грошей нових надрукують
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Кира,а до цього якійсь зі слуг казав, що лише тим, хто після 19 зробить 2гу дозу просто "команда Ух" в плані злагодженності своїх висловів і зелена математика - до кінця року виділили 3 млрд на цю дурість, після нового року обіцяють стільки ж вже вакцинувалося близько 9 млн вони такі реально сподіваються відсікти песніонерів, які не будуть гратися в ДІЮ і не приховують це
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Та там же не живые деньги, как я понимаю. А на спортзал, кинотеатр или билеты внутри страны))))) Пенсионерам сразу, наверное, будут давать билеты в мультиплекс и спортзал)))
У меня почему-то такое чувство, что повесят эти тысячи на бизнес. Обяжут обслуживать за эти виртуальные деньги, пообещав когда-нибудь выплатить компенсацию от государства.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
bratulka, тобто якщо судді республіканці, то Конституцією можна знехтувати? Наскільки я зараз бачу над Конституцією знущаються саме демократи. І їх рейтинг стрімко падає. Окружний суд штату, апеляційний суд штату, далі цікаво що, я вважала, що Верховний Суд США. Сьогодні читала судове рішення що до відмови українського перевізника перевіряти сертифікати у людей. Суд підтвердив, що перевізник немає на це право.
-- Вт ноя 16, 2021 10:12 pm --
Протесты в Италии, Израиле и Австрии. Людей очень много. Жаль, с телефона неудобно видео заливать. СМИ это не освещает.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Голубовская, Дубровский, Волянский - это доктора, которые не вертятся как флюгеры в зависимости от мнения Воз и ЮНИСЕФ. А по поводу новых протоколов - можно почитать о проверке в Николаевской инфикционке.
Очень плохо, когда человек не способен меняться, узнавать новое. Я не считаю этих особ ведущими спецами. Прям Дон Кихоты ..
-- Вт ноя 16, 2021 11:19 pm --
Протесты? Люди, скажем так, с определенным складом "ума" были во все времена, есть сейчас, везде
-- Вт ноя 16, 2021 11:21 pm --
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Последний раз редактировалось Татьяна1982 16 ноя 2021 23:24, всего редактировалось 1 раз.
Mama Lena)),тобто ви дуже цікаво і не зовсім зрозуміло навіщо вивернули мої слова про протистояння віслюків та слонів, де інтерес - не громадяни, а вигоди для конкретної партії звичайно,вам краще знати хто і як порушує Конституцію та закони США (просто ремарка - в них прецедентне право) не окружний суд штату і не апеляційний суд штату, а 5th U.S. Circuit Court of Appeals in New Orleans - це один суд на кілька штатів і так співпало (ха-ха), що всі штати в позові одного політичного забарвлення а ще цікаве співпадіння, що цей конкретно суд "зроблений" Трампом ще раз - там не права громадян, там політика на першому місці мені, чесно, все одно що там буде далі, мене цікавить Україна
а в Україні на даний момент новини такі, що вже СБУ почало шукати злочинців черед антиваксів СБУ не може забрати собі будь-яку справу (точніше, може, але для цього треба підпадати під перелік певних умов), а вони тиждень вже працюють відкрито по цьому напрямку https://suspilne.media/181379-u-lvovi-n ... -dopomogi/ https://www.pravda.com.ua/news/2021/11/16/7314196/ і я скажу так, що там є над чим працювати СБУ підробка сертифікатів - дитячі пустощі