Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
10.11.2021 тайванський регулятор оголосив про припинення введення другої дози ковід-вакцини Phizer підліткам 12-17 років. Паузу взяли на два тижні на час розгляду 16 випадків міокардиту. Стаття Taiwan News за посиланням також згадує: статистику США про те, що ризик міокардиту у молодих людей після другої дози Phizer у 10 разів вищий, ніж після першої, приклад Гонг-Конгу та Великобританії, де на відміну від інших країн підліткам рекомендують обмежуватись однією дозою. https://www.taiwannews.com.tw/en/news/4340862
КЛЮЧИК, новости мировые тоже отнести в тему против прививок? Я за вакцинацию, но против дискриминации непривитых.
-- Чт ноя 25, 2021 3:28 pm --
The Lancet Regional Health или The Lanset. Какой Вам больше нравится? Есть статьи отличные везде.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Последний раз редактировалось Mama Lena)) 25 ноя 2021 15:42, всего редактировалось 2 раз(а).
Введут обязательную вакцинацию , Австрия и Щвейцария на полном серьезе это обсуждают уже несколько недель. В Австрии творилось страшное , было столько больных короной, что в стране койки закончились, и всех отправляли по соседним странам Сейчас эта ситуация повторяется со Швейцарией , нас совершенно точно скоро закроют на карантин , потому что если дойдут до 100% заполнения , то соседние страны уже швейцарцев не примут, а будут эти койки оставлять для своих.
И это после года вакцинации и при высоком ее уровне возникает логичный вопрос...
Не возникает если смотреть смертность и количество тяжелых случаев
Mama Lena)), вот правда, вам не в эту тему. Специально создали тему для тех кто против конкретно вакцин от ковида.
-- 25 ноя 2021 14:51 --
А можно шутить что в Австрии и Австралии строят лагеря для невакцинированых , а на зжф отдельные темы, тоже можно сказать лагерь или меня проклянут за этот юмор ?
anuki, я жду уточнения, что туда писать. Пусть перенесут. Голубовская, Волянский, которые всегда были главными двигателями вакцинации, вдруг стали антивакцинаторами. Сообщения из других стран о приостановке вакцин из-за их небезопасности тоже спорный вопрос. Привитые выходят на демонстрации и оказываются антивакцинаторами. Сюр какой-то.
Mama Lena)), все , вот хотите что-то написать по теме вакцинации , пишите туда. У вас четкая позиция, все что вы пишите это отображение информации которая вам понравилась с точки зрения человека который против. Так что всё туда.
я понимаю, что многим неприятно обратную сторону новой картины мира узнавать
Вам сто разів уже відповідали, що ми не в захваті від методів влади А ви вперто намагаєтесь переконати тих, хто вже вакцинувався. Я не розумію логіки. Для чого? Щоб налякати, що у нас піде все не так? Уже вакциновані, побачимо як лізтимуть роги і хвороби. Сертифікат в мене за час червоної зони питали двічі. В магазині настільних ігор і в бургерній. Навіть в кіно проходять люди без них в нашому місті ( у нас такі сиділи за спинами і обговорювали), в метро повно таких. Ні разу не спитали сертифікат. Звісно, якщо спитають і його немає, то штраф. Але якось не активно питають і дотримуються. Обмеження ніби є, а ніби і не дуже. На півшишечки
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Смотрела недавно сериал, время действия сюжета конец 18 века. Сериал не про вакцины конечно, но там проходила сюжетная лилия в одной из серий о докторе, который испытывал вакцину против чумы на себе, потом показали как простые люди называли вакцину дьявольским зельем и не хотели колоть ни себе, ни детям, и умирали... Сейчас мы про эту болезнь и знать не знаем. Но какое то прям дежавю, опять дьявольских зельев понаделывали, народ травить
juliya.zuv,зачем далеко ходить??? Вакцина от дифтерии. Та же штука , каких -то сто лет назад в Киеве был бунт против этой вакцины, люди умирали семьями, НО не вакцинировались. Всего то чуть больше 100 лет, начало 20го века!!! Сегодняшние доктора в глаза не видели дифтерию!! и даже слабо представляют как она выглядит, только картинки из учебника.
Mama Lena)),ви трохи забуваєтесь, коли пишете свої пости - поменше пафосу. Я НЕ вигадую, я вам пишу про закони. Що там в Австралії, Франції і інших мене не хвилює. Мене хвилює Україна. Законні обґрунтування таборам в Австралії хай дають правознавці австралійських законів - вони відрізняються від наших.
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема
Последний раз редактировалось bratulka 25 ноя 2021 16:48, всего редактировалось 1 раз.
zuzunka, а як же лікар Комаровський, який не так давно усіх закликав вакцинуватися против дифтерії і прогнозував катастрофічне положення у зв'язку з цим захворюванням? І термін дії у цієї вакцини скільки? 10 років? І роблять її не примусово, не обмежуючи невакцинованих у правах.
bratulka, Вы у меня то пафос, то истерику видите. Надеюсь, Вы не интернет-психолог. Кира, дело не в вакцине как таковой, а в нарушении прав человека на неприкосновенность его тела. Если завтра Вы эту вакцину делать не захотите по любым причинам, отказаться не сможете. И я сейчас не о магазинах и кинотеатрах.