Site Logo

Текущее время: 15 июн 2025 02:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Часто задаваемые вопросы по работе форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 248 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Вакцинация от коронавируса. Тема для тех кто ПРОТИВ.
СообщениеДобавлено: 13 янв 2022 19:22 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 2 месяца 5 дней
Семья: the best of the best
Медали: 40
Я люблю ЗЖФ (1) Помощница форума (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1)
Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (6) Путешественница (3)
Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Активный участник аукциона (1)
Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (5) Марафон постройнения (1) Скорая помощь форума (1)
Главному посиделкину (1) Самый справедливый модератор (1) Хозяюшка форума (1) Леди Фортуна (1)
К 10-летию форума (1) Мисс Лето, 1 место (1) Новогодний квест, 1 место (1) Новогодний квест, 3 место (1)
Конкурс для беременных,1 место (1) Усолапохвост (1) Морская нимфа (1) Рассказ о квесте (1)
Онлайн квест (1)

Очки репутации: 2209
Повысить репутациюПонизить репутацию
Mama Lena)) писал(а):
Так полиция расправляется с блокадой средних школ в Париже, применяя электрошокеры и баллончики со слезоточивым газом против старшеклассников.

старшеклассники???? куда катится этот мир((((

Профиль Отправить личное сообщение  

СообщениеДобавлено: 14 янв 2022 01:59 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 9 месяцев 12 дней
Семья: любимая
Детки: Доченьки))
Медали: 2
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1)

Очки репутации: 583
США
Цитата:
Верховный Суд США только что отменил мандат администрации Байдена для обязательной вакцинации во всей стране всех трудоустроенных в компаниях, в которых трудоустроено свыше 100 человек - по сути, свыше 84.2 миллиона человек в США. За неподчинение компании получали штраф $13,653 за стандартное нарушение и $136,532 за намеренное. Меры отменили.

Решение суда тут, если интересно:
https://www.documentcloud.org/documents ... ne-mandate

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 18 янв 2022 13:36 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 5 месяцев 30 дней
Семья: :0)
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Помощница форума (1) Сердце форума (1) Путешественница (2)
Благотворительная ярмарка (5) Леди Zoo (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 1300
Депрессия и суицидальные мысли: как повлиял карантин на израильских школьников
https://news.israelinfo.co.il/kaleidoscope/100223

СообщениеДобавлено: 18 янв 2022 20:00 
Леди Совершенство
Цитата

Цитата:
Україна зараз має НИЖЧУ "ковідну" смертність (на мільйон населення) ніж, прикладом, Польща, Греція, Угорщина, Литва, Латвія, США, Італія, Великобританія.

Одночасно усі згадані країни мають майже в два рази ВИЩИЙ рівень вакцинного охоплення.

https://ourworldindata.org/
И это при нашем уровне медицины и отсутствии кислорода.

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 12:57 
Леди Совершенство
Цитата

Германия
Цитата:
Правительство и Бундестаг уже несколько недель спорят о введении всеобщего обязательства вакцинироваться против Короны - теперь на пути мешают врачи комиссии!

Руководитель медицинского страхования Андреас Гассен объявляет: Около 100 000 врачей-резидентов в Германии не хотят проводить принудительную вакцинацию, если она произойдет. «Мы не ожидаем, что наши врачи будут применять вакцинацию против воли пациента», — сказал Гассен.
В Германии очень трепетно относятся к пациентам и хотят работать на доверии к ним и похоже не будут вводить обязательную вакцинацию.

https://m.bild.de/politik/inland/politi ... 2557372876

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 20:20 
Леди Совершенство
Цитата

Благотворительная ярмарка (5) Леди Zoo (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Професор Перонне в парламенті Люксембургу закликав накласти мораторій на препарати, які називають вакцинами. Він сказав, що всі рішення, прийняті політиками, спираються на поради експертів, які становлять суспільну загрозу, бо вони мають конфлікт інтересів з фармацевтичною індустрією. А уряд Франції платить десятки мільйонів євро щороку головним медіаплатформам ось уже як два роки, щоб ті поширювали брехню. Більш ніж 90% людей у ​​реанімаціях – це ті, хто отримав дві чи три дози цієї «вакцини». «Вакцина» вбила 35 тисяч людей в Європі й 25 тисяч в Америці, і так само вбила сотні спортсменів. Весь парламент, який голосує за те, щоб зобов'язувати людей робити ін'єкції незаконним, неперевіреним продуктом, експериментальним продуктом, може бути покликаний до покарання, до міжнародного трибуналу.
Виступ професора Перронне:

"Мадам президент, панове депутати, я вдячний за честь сьогодні бути тут. Спочатку я хочу нагадати про мій професійний досвід. Я – президент комісії з інфекційних хвороб. Протягом 15 років я був радником у раді охорони здоров'я французького уряду, був радником з управління епідеміями, санітарними кризами, я був президентом технічного комітету з вакцинацій.

Я очолював політичну складову з питань вакцинації у Франції. Я – не антивакс, як мене називають деякі медіа. Я впевнений у тому, що вакцинація становить інтерес.

Я навіть був віце-президентом всесвітньої організації охорони здоров'я протягом багатьох років у складі групи експертів з вакцин для всього регіону Євро ВООЗ, яка набагато ширша за європейський союз, ця зона включає Росію, Центральну Азію, Туреччину, Ізраїль.

У мене є два повідомлення, які я хочу вам повідомити.

Перше: ми зневажаємо науку, а друге: ми зневажаємо право.

Ми знущалися з науки, тому що всі рішення, прийняті нашими політиками, спираються на експертів, які, на жаль, становлять суспільну загрозу, а їхня головна проблема – це конфлікт інтересів з фармацевтичною індустрією.

Вони приймають рішення нишком і не надають жодних наукових референцій.

Я був дуже добре знайомий з Жаном Франсуа Дельфрессі, президентом та головою наукової ради Франції. Ми знайомі з ним з того часу, коли він був ще інтерном у 1978 році.

Кілька тижнів тому я зателефонував йому і сказав: "Послухай, Жан Франсуа, у нас виникли розбіжності, я хотів би провести з тобою дебати, тому що твої висновки ніяк не обґрунтовані, і ми не знаємо того джерела, з якого ти робиш свої висновки". І він мені відмовив. Він відмовив у дебатах.

Вже два роки я борюся в медіапросторі Франції, я написав дві книги, вони ніколи не були заперечені науковою спільнотою. Там десятки сторінок доказів, їхніх джерел, я жодного разу за ці два роки не змінив своєї позиції, і ніхто не сумнівався у правдивості моїх слів. Навіть якщо Медіа щодня звуть мене змовником. Тому що це єдине слово, яке вони знаходять як аргумент.

Отже. Ми не маємо наукових доказів. І навіть якщо є те, що можна назвати науковим доказом, ми там бачимо набір шахрайських прийомів. Ті публікації у найзначніших газетах світу були фальшивими. Ви всі пам'ятаєте історію з The Lancet, коли хотіли дискредитувати хлорокін, коли заплатили команді й підкупили журнал, щоб ті опублікували шахрайське дослідження. Це дослідження заблокувало все у цілому світі.

Нещодавно ви бачили в British médical journal, пфайзер гейт, який показав тільки частину дослідження пфайзер, щоб отримати дозвіл продавати їхню так звану вакцину. Це був шахрайський хід. Медіапростір у Франції мовчав, тільки журнал "Фігаро" опублікував маленьку статтю. Це – все-таки досить скандальна подія. Бо коли в Лансет вийшла стаття, весь медіапростір говорив про це.

Конфлікт інтересів панує. Це стосується експертів, це стосується медіа. Те, що я говорю – це не фейк, це – правдивий факт. Уряд Франції платить десятки мільйонів євро щороку головним медіаплатформам, ось уже як два роки.

Усього медіа отримали вже три мільярди євро. Три Мільярди євро! Кажуть, що грошей немає, каси порожні, але медіапростору дали три мільярди євро. Ми могли б збудувати багато лікарень.

Далі. Ці препарати, іменовані вакцинами. Я багато років був визнаним фахівцем з вакцин не лише у Франції та в Європі, а й у світі. І я вважаю найголовнішим скандалом цієї епідемії той факт, що нас змушують вірити в те, що ці продукти називаються вакцинами. Але вони абсолютно не є вакцинами.

Першим доказом цього на сьогодні є той факт, що вони не працюють, вони не захищають від зараження, вони не захищають від ускладнень, і на сьогодні нам відомо що, більш ніж 90% людей у ​​реанімаціях – це ті, хто отримав дві чи три дози цієї «вакцини». Вона не захищає від передачі вірусу.

Це – формальний доказ того, що ця ін'єкція не є вакциною. Потрібно зупинити це божевілля (délire) і перестати робити ін'єкції людям від тієї хвороби, яка не є смертельною.

Де вони всі, хто помер від цієї хвороби? Так, є цифри, але вони були роздуті через тест ПЛР, який не використовується за правилами, порушуючи науково допустимі норми у звичайній ситуації.

Ми роздмухали цифри епідемії. Ми роздмухували кількість загиблих. Тому що люди, які потрапляють до лікарні через що б там не було, маючи позитивний тест на ковід, були визначені як померлі від ковіда. Хоча вони померли від чогось іншого.

Далі. Мене глибоко шокувало те, що за всіма правилами слід почекати 10 років для того, щоб легалізувати якусь вакцину. 10 років.

До того ж спостерігаючи скандал із вагітними жінками, зауважу, що навіть після 10 років досліджень і після того, як вакцину схвалять як робочу і легалізують її виведення на ринок, то для того, щоб вводити її вагітним, потрібно ще більше часу для її перевірки.

А тут ми бачимо, що вагітним її рекомендують лише через кілька місяців. Мене шокує повна відсутність наукових досліджень.

Наш уряд каже, що тепер потрібно три дози, скоро потрібно буде чотири, потім п'ять доз, потім шість доз, потім сім доз, і ми не знаємо, де кінець, при всьому цьому – нуль наукових даних, на яких ці рішення ґрунтуються.

Мене шокує, дуже шокує, що європейська агенція медикаментів (Е.М.А.) не знає (це дані цього літа) тотальної точної композиції цієї ін'єкції. Проте воно її дозволяє.

Отже. Ми знаємо офіційно, що вакцина вбила 35 тисяч людей в Європі й 25 тисяч в Америці, і так само вбила сотні спортсменів. В Америці збільшилися випадки раку відколи почалася вакцинація, це дані американського товариства онкологів.

Я думаю, що найяскравіший приклад – це той факт, що ті країни, які не наполягали на вакцинації, або ті країни, які припинили вакцинацію, – це країни, в яких епідемія припинилася. Як приклад, я дам Індію.

І останнє слово буде про наші права. Я скажу, що все це незаконно. Тому що, як було сказано раніше, дозвіл на ринках під дуже великим питанням, він абсолютно умовний і справжній дозвіл може бути отриманий виключно після тривалих і багаторічних вивчень і після того, як буде доведено, що лікування не було знайдено.

Було зроблено більше сотні наукових публікацій, де було доведено, що ефективне лікування існує. Особливо хочу нагадати, це – вкрай важливо, ми знаходимося лише в третій фазі експерименту.

Наслідуючи Нюрнберзький кодекс та міжнародне право, те, що зараз відбувається, абсолютно незаконно та абсолютно заборонено. Не можна зобов'язувати людей робити ін'єкцію експериментальним препаратом. Весь парламент, який голосує за те, щоб зобов'язувати людей робити ін'єкції незаконним, неперевіреним продуктом, експериментальним продуктом, може бути покликаний до покарання, до міжнародного трибуналу за помилку екстремально великого розміру. За те, що через цю помилку життя людства перебуває в небезпеці.

І я закінчу деякою інформацією. Є інформація, що від вакцин умирають. І зараз ми знаємо, що тих, хто помирає від вакцин, набагато більше, ніж тих, хто помирає від ковіду. Тому що від ковіду смертність практично нульова. З мого особистого оточення від цієї «вакцини» померла дівчина 17 років і молода жінка 20 років. Вони померли через день після вакцинації від інфаркту міокарда. Я ніколи, жодного разу за всю свою кар'єру не бачив, щоб хтось помер від інфаркту міокарда у 20 років або від емболії легень.

Отже, я прошу вас накласти мораторій на ці продукти, які не є вакцинами, які були неправильно оцінені та оцінити ефект яких можна буде лише через кілька років. Я дякую вам".

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 20:37 
Леди Совершенство
Цитата

Очень надеюсь, что расследования проведут и хотя бы часть виновных будет наказана.
В США сейчас тоже открыты дела. Против Антони Фаучи подали документы о том, что он солгал под присягой. Обещают много разоблачений в ближайшие 2-3 месяца.
Продолжаются демонстрации в Австрии, Германии, Канаде, Австралии и Нидерландах.

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 21:00 
Воспламеняющая взглядом
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 6 месяцев 14 дней
Медали: 16
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (2) KinoLady (2)
Умники и умницы (1) Благотворительная ярмарка (3) I'm lady (2) Битва рукодельниц ЗЖФ (1)
Главная похудейка форума (1) Детское лето (1) Валентинка (1)

Очки репутации: 1349
Как же я хочу, чтобы эти люди победили и доказали свою правоту!

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 21:14 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 6 месяцев 27 дней
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (2)

Очки репутации: 332
Сашунечка писал(а):
Как же я хочу, чтобы эти люди победили и доказали свою правоту!

Я с тобой ()()()()

СообщениеДобавлено: 19 янв 2022 22:04 
Жизнь прекрасна
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 8 месяцев 14 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (1)

Очки репутации: 423
И я жду, выжидаю, уверена, что пару лет и будет результат этих вакцин *на лицо*.

СообщениеДобавлено: 20 янв 2022 08:53 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 16 лет 2 месяца 5 дней
Семья: the best of the best
Медали: 40
Я люблю ЗЖФ (1) Помощница форума (1) Особые заслуги (1) Сердце форума (1)
Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1) Автор статьи (6) Путешественница (3)
Квест. Победитель. (1) Квест. Участник. (1) Mafia for Ladies (1) Активный участник аукциона (1)
Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (5) Марафон постройнения (1) Скорая помощь форума (1)
Главному посиделкину (1) Самый справедливый модератор (1) Хозяюшка форума (1) Леди Фортуна (1)
К 10-летию форума (1) Мисс Лето, 1 место (1) Новогодний квест, 1 место (1) Новогодний квест, 3 место (1)
Конкурс для беременных,1 место (1) Усолапохвост (1) Морская нимфа (1) Рассказ о квесте (1)
Онлайн квест (1)

Очки репутации: 2209
Dijona писал(а):
что пару лет и будет результат этих вакцин *на лицо*.

да хоть бы без вот этих результатов :nails:

страшно подумать, что вскоре могут заставить детей от 3 лет делть эту прививку и вообще внести ее в график обязательных -obmorok-

СообщениеДобавлено: 20 янв 2022 16:59 
Жизнь прекрасна
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 8 месяцев 14 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (1)

Очки репутации: 423
Pussycat писал(а):
Dijona писал(а):
что пару лет и будет результат этих вакцин *на лицо*.

да хоть бы без вот этих результатов :nails:

страшно подумать, что вскоре могут заставить детей от 3 лет делть эту прививку и вообще внести ее в график обязательных -obmorok-

С апреля обещают заставить детей от 5 лет вакцинироваться. С ужасом жду. Поэтому надеюсь и жду, чтобы этот цирк быстрее закончился.

СообщениеДобавлено: 20 янв 2022 17:40 
Леди Совершенство
Цитата

Эксперты по коронавирусу: «зеленый паспорт» не имеет смысла и даже вреден
Цитата:
Профессор Галия Рахав, директор отделения инфекционных заболеваний Медицинского центра «Шиба» в Тель-ха-Шомер, добавила, что многие люди заразились, несмотря на то, что они были привиты третьей дозой, поэтому она не видит смысла отделять их от непривитых.

https://news.israelinfo.co.il/health/100287

СообщениеДобавлено: 20 янв 2022 18:08 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 26 дней
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Участник. (1) Благотворительная ярмарка (5)
Неспящая форума (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1)

Очки репутации: 1636
ну наконец-то! теперь больше похоже на правду. кто хочет - прививается, кто не хочет - проходит мимо. а не вот эта глупая сепарация, болеют все, заражают и заражаются тоже все, а в правах ограничивают только несогласных -fuu-

- Это невозможно!
- Возможно, если ты в это веришь.

СообщениеДобавлено: 20 янв 2022 20:17 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 3 дня
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
LenchikAP, вот это да! Неужели наконец дошло! Хотя понятно, что прикидывались, надо было на этих вакцина заработать срочно.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 248 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  След.