Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Oksana17, а он подавал запрос на получение сертификат? Не помню как точно я это делала, просто в приложении клацала, мне предложили подать запрос на получение сертификата (зеленого) и через пару минут он сгенерировался стал отображаться в дие.
Подскажите, кто знает, сейчас полный ассортимент вакцин в наличие? Какие есть?
Это Вам нужно узнавать конкретно в каждом пункте вакцинации в тот день, когда будете идти. Вот, например, Амстор (бубурка) в субботу был Короновак, Пфайзер только 2я доза, Модерна
Подскажите, кто знает, сейчас полный ассортимент вакцин в наличие? Какие есть?
Это Вам нужно узнавать конкретно в каждом пункте вакцинации в тот день, когда будете идти. Вот, например, Амстор (бубурка) в субботу был Короновак, Пфайзер только 2я доза, Модерна
В Эпике тоже Пфайзер только для 2й дозы
На Кичкасе в детской поликлинике открыли кабинет, на сайте Хелси график работы с 9 до 17 каждый будний день, по факту вт и чт - с 13.00 до 17.00
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
сайт Хелси дает полный перечень вакцин - можно записаться. не знаю как в Запорожье, в Киеве эта схема работает отлично. приходишь на свое время и все. https://helsi.me/lp/vaccination#locations
У нас тоже работает записывала знакомого, оба раза в тц, все четко, по времени
_______________________________ Громче всех лают дворняжки. Молчаливость и выдержка - признак породы.