Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Santanella, спасибо огромное) Думаю решим. Просто это тот случай, когда я не хотела принимать участие.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Меня больше интересует где и у кого можно будет провести оплату этой 1000-ей. И захотят ли предприятия идти на такое сотрудничество. Вот бы список мест почитать
Так немає переліку. Просто маркується по виду діяльності підприємство і в залежності які послуги надає, тим і буде витрачено. На приклад, я коли з монобанку плачу за корм, то йду в магазин, де точно знаю, що банк його побачить як "зоотовари" і мені буде кешбек. Тут схожа система - у кого все правильно записано (чи додано вчасно), у того і зможеш оплачувати. Якщо не той вид діяльності, гроші з цієї карти просто не спише. Десь таке читала. У нас взагалі отака реклама пішла
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко