Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Моно почав перераховувати, ага. Ми з татом теж отримали.
Цитата:
Monobank почав виплачувати українцям 1000 грн за вакцинацію у межах програми «єПідтримка» — до кінця дня виплати отримають 400 тисяч клієнтів, які встигли подати заявки в додатку «Дія»
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
и у маня не было... пришла на работу, а всем уже пришла в моно 1000 девочки на работе подсказали, что нужно еще раз войти в Дию, нажать "послуги - е-підтримка" и согласиться принять деньги... и сразу же деньги упали в моно
хотя неделю назад я уже соглашалась в дие получать деньги (приложение тогда само спрашивало) и в моно уже неделю как открыта бирюзовая карточка "підтримки"
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки