Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Міністерство охорони здоров’я дозволило щеплення додатковою дозою вакцини проти COVID-19. Відтепер отримати додаткову дозу вакцини проти COVID-19, незалежно від того, якою вакциною щепилися раніше, рекомендується людям з ВІЛ-інфекцією, онкологією, після трансплантації органів, особам, які проходять імуносупресивну або імуномодулюючу терапію, та особам із низкою інших імунодефіцитних станів.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
А не, там написано что и тем кто выезжает за границу можно, если необходимо … отличненько , а то я прям подзависла, Швейцария предлагает 3 модерну , а я не хочу , меня файзер более устраивает. Спасибо спасибо
Нет, это уже не подпункт ,исходя из дальнейшего текста
Я думаю что это вот по нормальному, как и по желанию для профессий группы риска . Просто наши ещё ждут что ес будет делать. Но Швейцария на этой неделе запустила 3 дозу, а судя потому что это копируют Австрию , то полагаю, те уже настойчиво рекомендуют.
anuki,этот документ касается вообще людей с иммуносупресией. Но я уточню, для уверенности, у одного из авторов,я как раз у них на курсах. Когда ответит, отпишусь
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/