Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Меланья, спробувала на бежево-плямистій (найкращі шпалери у тата без квітів) Вийшло з 8 спроби. А то писало помилку. Тепер я засмучена, що сертифікати тільки до 31 січня(
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
У меня сертификат до 21.02.2022 . Сегодня утром уколола вторую дозу. В приложении получилось с 10 раза подтвердить фото. На против бежевой однотонной стены и голову поворачивать, как показывает мультяшка.
Девочки, а вы пили перед прививкой что-то антигистаминное?
Я сегодня в поликлинику пошла узнавать какой вакциной делают, ответили Короновак и Астрозенекой Пфайзер и Модерна, в поликлинике только для тех кому 2-ю дозу.
Может, кто делал недавно в Сити Молле, какой там прививают вакциной?
jasminochka,Мы в Амсторе Пфайзер в субботу кололи.
Юлька85, а потом они приглашают на вторую дозу? Или уже назначают день?
У меня это и была вторая. Но были перед нами те, кто делал первую. Нет, они говорят через сколько приходить 21-28 дней и ты сам потом идёшь на вторую прививку.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Я на всякий случай аспирин пропила, так как кровь на анализах постоянно густая. Вторую дозу, кстати, гораздо легче перенесла - место укола до утра чувствовалось и все. Даже не знаю, хорошо это или плохо