Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Що загубити картку з кодом, що телефон з паролем і карткою Я взагалі готівкою не користуюсь і в магазин беру телефон, а не гаманець.
Я честно говоря не поняла, если я потерЮ телефон то хоть снег и потоп, никогда его не разблокируют. Андроид можно скинуть, но и информацию всю потеряют. Так почему не безопасно?
Не могу сказать, т.к. технической частью не владею. Но если люди, имеющие отношение к платежам, сами этим не пользуются, то и я не настолько стремлюсь упрощать платежи да и заводить несколько карт, тоже не хочется.
Сашунечка, обновлялась недавно, вчера или позавчера не, я ниче против ощада не имею, просто пока не слышно, что он выдает. Но, смотрю, и приват не всем еще перечислил. Буду ждать, мне не к спеху