Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
veronika80,моно, скоріше за все, видає зі своїх кровних , а держава тільки-но розпочала виплати. Моєму батькові десь позавчора зайшли гроші на приват картку. Ощадбанк теж саме, думаю, а от як держава розрахується з Моно банком ще питання.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
снежана,мне пришли на приват неделю назад. Выбираю книги.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
До речі, кому може актуально, можна з тої штуки сплатити реєстрацію на бігові марафони, не на всі, Певно. Мені лист на пошту прийшов від Київського марафону.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Тем от прививок плавно и безвозвратно ушла в деньги за прививку Интересно, а есть те, кто не собирается получать эту тысячу?
Мне кажется, это настолько глубоко в нас, что перевоспитаться этому поколению не получится)
Цитата:
почему я должна отказываться от положенных мне денег?
Точно так же считают и депутаты, снимая жилье, даже если оно не надо, получая кучу мат. помощи и т.д. И судьи со своими безумными пенсиями так же думают, я уверена.