Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Подскажите пожалуйста, можно ли перекидывать деньги с одной карты є-підтримка на другую? Можно ли с обычной карты закидывать на є-підтримку? Подключаются ли эти карты к гугл-пэй? Нужно оплатить билеты через терминал
Подскажите пожалуйста, можно ли перекидывать деньги с одной карты є-підтримка на другую? Можно ли с обычной карты закидывать на є-підтримку? Подключаются ли эти карты к гугл-пэй? Нужно оплатить билеты через терминал
пробовала со своей универсальной докинуть деньжат на еПидтримку, ничего не вышло... но при оплате, если недостаточно средств на еПидтримке, то дополнительно могут списаться деньги с любой подвязанной к гуглпею карты, но это из опыта левых людей, не моего
Почему изьяли короновак? Нигде нет его, люди не могут вторую дозу сделать. Врачи говорят, указ сверху, колоть Пфайзер
Видимо, они себя лучше умеют продвигать договариваться... Папе пришлось делать пфайзер, пока подошли сроки на работе, короновак пропал
А разве большинство вакцин , это не те что нам бесплатно предоставило оон ? Я чёт думала, что дали тем и колят , мы ж вакцин закупили вроде не так и много. Не?