Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Нет, не похожа, если бы его вообще не было то ок, а так в Днепре есть, в Киеве есть, в Зп закончилась ну бывает , колите Файзер , он есть Почему сразу теория заговора , а не теория наличия остатков есть же много теорий, распределяющая шляпа не дала в область , сроки подошли , человеческая ошибка
Президент сегодня во время видеообращения пообещал дополнительные 500 грн. за бустерную дозу
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Кабінет міністрів подовжив термін використання 1000 грн за повний курс щеплення з чотирьох до дев’яти місяців. Рішення прийнято на засіданні уряду 9 лютого. 500 грн за бустерну дозу нарахують після 14 березня. Кабмін дозволив громадянам віком від 60 років та особам з І–II груп інвалідності витрачати фінансову допомогу на ліки з 14 лютого та на оплату житлово-комунальних послуг – з 28 лютого.
Девочки, пробежалась только по 10 последним страницам, не нашла. что искала. Подсажите, какая клиника может сделать прививку с выездом на дом? И есть ли в Запорожье однокомпонентная Джонсон?
Полька, вчера читала, что пункты прививочные закрыли, остались только в поликлиниках. Работают в штатном режиме, можно приходить делать. Посмотрите расписание и телефоны в интернете. Джонсон вряд ли найдёте.
Так , стряхну пиляку … скажіть мені , якщо я тупко і пропустила третю вакцину ( місяць тому) , то хто зна … мені можна зробити ще одну і все , чи потрібно буде робити другу ( четверту) вакцинацію через 21 день ?
У меня муж просрочил пару месяцев, сделал на прошлой неделе - бустер, хотя тоже был настроен, что будет заново делать. Но нет.
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
zuzunka,там отдельный кабинет или через семейного врача? Спасибо ❤️
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс