ElenS,как мне объяснили в прививочном, взрослым не делают вообще. Только дети прививаются двухратно и все. Но тут только на форуме уже совсем другая информация... У кого и 3 прививки есть..и иммунитет 10 лет всего. Где правда неизвестно.
-- 22 янв 2018, 19:38 --
Кира,я так понимаю антител нет и надо прививаться таки?...
Bysinka, до 5 днів. Вони зазвичай з запасом пишуть же. Прислали результат, значить готово.
Негативний - немає в наявності антитіл до кору, тобто не вироблялися і організм з таким вірусом не зустрічався. Я так розумію. Після щеплення не з'явився. Та воно ж одне було, якщо картці вірити. А треба два. Александровна, ага. Треба.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Та воно ж одне було, якщо картці вірити. А треба два.
Ось дивлюсь я карту щеплень - одне щеплення в рік від кору. І все. Дивлюсь індивідуальну карту дитини (та що в садочку, а потім у школі знаходилась), а там щеплення від кору в рік, і ще є ревакцинація в 6 А чому в карту щеплень не перенесли данні про ревакцінацію???
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Взрослые • Соответственно для взрослых можно рекомендовать вакцинацию в следующих случаях: • Студентам после окончания школы без подтверждения иммунитета против кори. • Людям, которые родились во время или после 1957 года, у которых нет доказательства иммунитета (наличие антител); им необходимо сделать хотя бы одну дозу вакцины.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
В поліклініці за місцем проживання. Моєму тату 57, вони зробили ще два місяці тому у себе в районі, правда їм запрошення прийшли, що бажаючі можуть приходити і т.д.