Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Santanella, неа, у Израиля ещё и модерна. Страны которые побогаче выбирают мрнк, кто победней берут все подряд, что дадут, на том и спасибо. В любом случае , любая вакцина, лучше чем ее отсутствие. Чё ото письками меряться Чисто маркетинговые войны
Днями була у Бабеля цікава стаття на тему вакцинації Ізраїлю
В Ізраїлі серед важких пацієнтів із ковідом понад половина — щеплені. Вакцини не працюють?! Без паніки, працюють. Професор факультету біостатистики Університету Пенсильванії Джеффрі Морріс провів дослідження та спростував висновки антивакцинаторів. Вчимося правильно читати статистику (https://babel.ua/texts/68963-v-izrajili ... statistiku)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
31 сделала первую вакцину астрозенеком К вечеру меня стало колбасить, поднялась температура, и следующие сутки выпали из моей жизни, было плохо капец как( Через день утром еще 37 было, а к вечеру уже нормально Сейчас на 3 сутки только рука еще болит в месте укола
В Ізраїлі можливо чиста статистика, а у нас навряд чи цифри реальні. І як люди, що перехворіли на ковід вже через місяць після щеплення 2ю Дозою і мали з чоловіком лиш втрачені запах та смак, то вакцина діє. По відчуттям , ковід-це Не просто грві, реально якась штучно виведена гидь:(. Так щоб не відчувати аромати При абсолютно чистому носі без нежиті, то таке вперше. А про відсутність смаку, так взагалі Дивні відчуття, не як при грипі. До речі, у чоловіка не було взагалі реакції на Пфайзер жодного разу і він Швидше відновився, ніж я
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Я самой стремной вакцинирована первая доза индийская, вторая корейская Астразенека. нормально.
А сертификат выдали? Даже если двумя разными вакцинами вакцинированы?
У меня нет загранпаспорта, поэтому международный сертификат мне не дала семейная врач, Я попросила справку про прививку. Мне она выписала справку "Карта профилактичних щеплень" форма 063. Где написано номера моих двух вакцин, кол-во дозы, дата и что они от ковида. Мне справка нужна была чтоб сделать операцию в клинике Св.Николая, чтоб не делать анализы. Их справка устроила.
-- 04 сен 2021 09:16 --
juliya.zuv писал(а):
31 сделала первую вакцину астрозенеком К вечеру меня стало колбасить, поднялась температура, и следующие сутки выпали из моей жизни, было плохо капец как( Через день утром еще 37 было, а к вечеру уже нормально Сейчас на 3 сутки только рука еще болит в месте укола
Аналогично было у меня от первой Астразенеки, а вот от второй дозы только рука пол дня поболела.
Девочки, как пфайзер перенесли, поделитесь, пожалуйста. Я смотрю от модерн у нас на работе все лежали пластом 2 дня,но её и нет вроде сейчас. Пфайзер читала едет к нам, я так думаю скоро будет
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka, після перщої дуже рука боліла, температури не було, але була в мене одишка трохи згодом. Після другої рука боліла меньше, температура була 37 з невеликим хвостиком. Вцілому нормально перенесла.
Dianna, у нас на роботі люди через місяць після пфайзера теж захворіли. Наскільки я розумію переносять легко.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Leno4ka,у меня Пфайзер, что первая, что вторая никаких ощущений. Ну может чуть болела рука в первой раз. И у мужа и свекрови аналогично.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Minutka, и мужа моего сейчас от второй дозы Модерны колбасит. Температура 38, слабость, даже за руль сесть отказался. Я Пфайзер делала - даже рука практически не болела, только если обнимашками надавят
Я делала неделю назад Пфайзером первую прививку, рука очень болела больше 2 суток, поднять руку совсем не могла, температура была 37,5-37,7, но чувствовала себя очень плохо. Чернз сутки всё ок. Теперь боюсь делать вторую, после неё напишу.