Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Муж вакцинировался пфайзер, от 1 дозы вообще никаких симптомов, а вот после второй, где-то на 3-4 день голова просто раскалывалась, это продолжалось около 5 дней, уже думали идти к невропатологу, делать мрт, короче куда-то бежать, потому что таблетки особо не снимали боль, просто приглушали на время, но потом как рукой сняло.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Делала коронавак, полный курс прошла, все отлично. А вот за пфайзер слышала, что её привозят размороженой и сроки тогда существенно сокращаются. Как то стремно вакцинироваться такой вакцины. Может поэтому и сняли ограничения
kvitkaLena,так короновак теж від +2 до +8 зберігається? Можуть теж не дотриматися і перегрітися Гарантії ніхто не дасть, та і не у всіх є вибір чим вакцинуватися.
Після розмороження пфайзер місяць придатний для вакцинації. Рука кілька днів боліла, сподіваюсь мій чіп був нормальної якості
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Могут быть очередные "страшилки". Ну смысл испорченным вакцинировать? Зачем тогда вообще призывать людей идти делать прививки? Думаю, испорченное бы списали, сейчас не 37й год, чтоб людям "свідомо" просрочку и др. колоть. Это я так думаю, ну, конечно, может все иначе..., но то вообще тогда
Мне кажется сняли ограничения потому что всем кому НАДО, уже по 5 раз предлагали и все желающие вакцинировались. Теперь пришла очередь всем желающим. Нет смысла хранить кучу вакцину , понятное дело они их запустили в процесс. Изначально звучало что в августе это произойдёт , но вот получилось немного раньше.