Татьяна1982,человек писал свой отзыв как он делал прививку и ему медсестра сказала прийти еще раз сделать. И доктор Комаровский так же об этом говорил. Если можете скиньте пожалуйста инструкции (я бы почитала). Так как я нашла именно такие данные, что если пропущена прививка (не сделана по графику ), то нужно делать еще.
Рекомендується щеплення двома окремими дозами вакцини по 0,5 мл, з інтервалом не менше 4-х тижнів та наступною третьою ін'єкцією через 6-12 місяців після другої дози. Бустерну дозу вводять одноразово кожні 10 років. Повністю імунізованими вважаються діти, віком від 7-й років, які мали попередній вплив правцевого та дифтерійного анатоксинів.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира,Татьяна1982, получается если пропущена прививка, по календарю раз в 10 лет, то все равно делается один раз? Тогда зачем врач говорит об еще одной дозе прививки через месяц? спасибо за ответы буду дальше искать информацию
Першу планову ревакцинацію дорослих за віком та епідпоказаннями, які раніше були щеплені, проводять АДП-М у віці 26 років з подальшою плановою ревакцинацією АДП-М з мінімальним інтервалом 10 років від попереднього щеплення АДП-М.Особливості вакцинації дітей проти кашлюку, дифтерії та правця, що не отримали щеплення за віком, наведено в главі 2 цього розділу. Екстрена профілактика правця не впливає на проведення планової імунізації.
-- Пн янв 28, 2019 9:16 pm --
passionlena,всё равно 1 раз
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/