Сьогодні зробила щеплення собі і сину ваксігрипом. Коротше, терапевт мені сказала прямо протилежне від того, що я (тут) читала. Вино сьогодні не можна, мочити не можна сьогодні, 3 дні поберегтися, а у сина лише завтра відпочинок, а потім 2 дні ігри і типу не бажано йому грати, бо перші 3 дні дуже важливі в сенсі формування імунітету.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Кира,як було самопочуття? Як перенесла? У мене вчора був явний передгрипозний стан: ломило все тіло, голова боліла, Під вечір все пройшло, сьогодні взагалі норм. А синові вчора норм, а сьогодні Запалений лімфовузел. Хоч би до вечора минулося.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Я вчера дочке старшей сделала прививку ваксигрип, мы делаем лет 5 уже каждый год, вчера была небольшая местная реакция, покраснело место укола и зудело, дала кларитин и все норм....
себе и младшей еще не делала, я с пневмонии никак не вылезу, младшая кашляет, пока подожду...
Dianna, нормально перенесла. Мені здалось, що в перший вечір наче трошки колошматило, як наче температура стрибала та і зморена була аж надто. А потім все ок.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Мені здалось, що в перший вечір наче трошки колошматило, як наче температура стрибала та і зморена була аж надто. А потім все ок.
читала, что это самая лучшая реакция, это значит что вырабатывается иммунитет, а вот если реакции нет вообще, как у меня было в этом году, вот это настораживает, но надеюсь, что я просто не заметила такого состояния, потому что забегалась.
Dianna писал(а):
Сьогодні зробила щеплення собі і сину ваксігрипом. Коротше, терапевт мені сказала прямо протилежне від того, що я (тут) читала. Вино сьогодні не можна, мочити не можна сьогодні, 3 дні поберегтися, а у сина лише завтра відпочинок, а потім 2 дні ігри і типу не бажано йому грати, бо перші 3 дні дуже важливі в сенсі формування імунітету.
а вы пробовали ее мочить? очень часто, намокшая манту дает ложно положительную реакцию и потом бегаешь, как идиот, в тубдиспансер доказываешь, что ты не болен
Проблема не столько в "мочить", сколько в последующем "вытирать". Поэтому от греха подальше, набегавшись с двумя детьми по фтизиатрам, предпочитаю эту дрянь не трогать)
У меня с двумя детьми не вышло не намочить Ну как спецом.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
blago7b, я була сама в шоці, що малий аж в останній день намочив. І ще й впавши у те озерце в парку) Я більше боялась не води, а що він терти буде. Ми манту з 3 років не робили, тож перший досвід мій за майже 7 років
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко